keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Baby's First Christmas 2009

Huomenna se on. Vauvan ensimmäinen joulu. Vähän on koko joulukin kalvennut tässä vauvan tulon rinnalla. Ei ole erityistä joulufiilistä. Joululaulujen sijaan on pyykinpesukone pyörittänyt tutuksi tullutta sävelmää. Kynttilöiden polttelukin on jäänyt normaalia vähemmälle, pikemminkin iltasella sammutellaan valoja ja ollaan hys hys. Punaviinin lipittely on edelleen jossakin kaukana tulevaisuudessa. Mutta söin sentään äsken lautasellisen jouluruokia, mies kun paistoi jo tänään kinkun. Voi että oli hyvää.Taas yksi niistä ihanista katseista. Tutuksi tulleista, silti niin uusista.

Tytön tonttupuku on parvekkeella tuulettumassa. Saa nähdä kuinka kauan se pysyy puklusta puhtaana. Eilenkin innostuin pukemaan mekkoa päälle, ennen kuin jää pieneksi. Pyykkiinhän se lensi aika nopeasti :)
Tänään käytiin ensimmäisellä 20 minuutin vaunulenkillä. Ulkona oli n. 9 astetta pakkasta, aika kova tuuli ja lumimyräkkä. Puin vauvan päivävaatteiden päälle villasukat ja kahdet tumput, kypärämyssyn ja toppapipon, hupullisen fleecehaarin ja toppapussin. Kokonaisuus sullottiin vielä äitiyspakkauksen makuupussiin. Hyvin pysyi lämpimänä :) Ja kummasti se vauva sinne vaunuihin rauhoittuu ja nukahtaa <3 Huomenna käydään mummolassa kylässä, joten saa nähdä ehditäänkö huomenna lenkkeilypuuhiin. Oli muuten äidin kunnon kannalta ihan riittävä tuo 20 minuutin lumessa tarpominen, kun ei ole moneen viikkoon tullut kunnolla liikuttua...Oma äitini toi vauvalle pienen, pehmeän nuken suloisella tekstillä "Tervetuloa maailmaan". Nukke pääsi kunniapaikalle tauluhyllylle toistaiseksi käyttämättömän pinnasängyn päälle. Minä taas poikkesin aaton aaton kunniaksi Vapaa Valintaan, jossa oli kaikki jouluhärpäkkeet puoleen hintaan. Ostin vauvalle kauniin joulupallon, josta tuli hetkessä meidän jokajouluinen kunniakoriste! Ehkä liikuttavin joulupallo ikinä.

Hyvää ja Rauhallista Joulua Kaikille Lukijoilleni!

2 kommenttia:

  1. Mä täällä odottelen, että meidän pikku-tonttu heräis ensimmäiseen jouluunsa. Olisiko joulupukki niin jännittänyt kun eilen ei uni tullut millään ennen yhtätoista illalla ;D
    Oikein ihanan valkoista, tunnelmallista ja suloista joulua teille!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa joulua teillekin, nauttikaa yhteiselosta! :)

    VastaaPoista