sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Kevätsiivousta rinnassa


Sisustuskaupoista on saanut ostaa pesuaineita, jotka ovat niin kauniissa pulloissa ja suloisin etiketein varusteltuja, että ne toimivat jopa sisustuselementteinä. Itse olen ostanut Maison bellen tiskiainetta eräästä Ideaparkin sisustusliikkeestä ja Methodin yleispuhdistussuihketta KodinYkkösestä. Pesuaineiden uusi ilme on varsin hyvä ajatus, onhan kosmetiikankin ulkoasuun panostettu jo pitkään.

Parempi estetiikka alkaa rantautua jo markettipesuaineisiinkin. Ainakin Kiillon uusi helea-sarja tuo uutta ilmettä siivoushetkiin. Kävin jo nuuskuttamassa näitä meidän lähikaupassa ja tämä appelsiinin & rosmariinin tuoksuinen oli suosikkini. Harmi, ettei sarjaan sisälly yleispuhdistusainetta vaan ainoastaan käsisaippuaa ja astianpesuainetta. Täytyy kuitenkin käyttää ensin vanhat pesuaineet loppuun, ennen kuin hankin heleaa. Mutta eikö vain olekin keväisen pirtsakka pullo, oikein houkuttelee suihkuttelemaan tuoksuvaa vaahtoa!

virtuaalista nuuskuttelua:


Hyvää ystävänpäivää kaikille blogikavereille!

3 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää sullekin! mä jo ostinkin oman pullon Heleaa =)
  Saataisiin miehen äidiltä ilmaiseksi pesuaineet, mutta mä olen niin hullu että haluan maksaa siitä, että saan kauniita ja hyvältä tuoksuvia tuotteita. Mähän se niitä käytänkin =)

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää näin jälkikäteen! :)

  VastaaPoista
 3. Heidi: Ymmärrän täysin, sillä eihän pesuaineita voi valita pelkästään järkiperustein ;)

  Tuuli: Kiitos :)

  VastaaPoista