keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Jo joutui armas aikaTänään oli muskarin kevätjuhla. Aloitettiin komeasti suvivirrellä. Mieheni ja omat vanhempanikin pääsivät juhlaan mukaan, joten tilaisuus tuntui siksikin niin erityiseltä. Luonnollisesti pelkäsin, että alan vollottamaan, mutta onneksi sain pidettyä tunteeni kurissa :) Suvivirsi ei olisi muuten voinut parempaan aikaan kajahtaa: ulkona mieletön auringonpaiste ja yli kaksikymmentä astetta lämmintä! Vielä eilen ulkoilin kevyttoppatakki päällä, nyt kirmasin lyhythihaisella.

Kaikkein pienimpien ryhmä esitti kevätjuhlassa kaksi kappaletta: aina muskarin aloituskappaleena ollut "Mitä tehdään" sekä "Hiiri mittaa maailmaa". Esiteltiin taitoja laidasta laitaan: laulua, leikkiä ja marakassien syömistä soittoa. Pojat olivat komeita ja tytöt niin kauniita juhla-asuissaan! Miete sai ylleen sinivalkoisen juhlamekkonsa. Tässä kuussahan olen pitänyt menestyksekkäästi shoppailulakkoa, mutta pakollisena hankintana ostin Stoccalta sukkahousut ja (ei ehkä ihan niin pakollisena) mekkoon sopivat tossut H&M:ltä.


Juhla huipentui todistustenjakoon ja yksi muskarilaisäiti vitsaili, että tästä lähdetään sitten kasaamaan portfoliota. Niinpä. Ensimmäinen meriitti CV:hen saavutettu :) Aion kyllä oikeasti hankkia kehykset muskaritodistukseen, onhan se kultani ensimmäinen harrastus! Ja tietenkin toivoisin musiikkiharrastuksen jatkuvan läpi elämän...

Muskaria tulee kyllä ikävä. Se on ollut viikon kohokohta. Oman haikeutensa tuo se, että jatkamme syksyllä toisessa ryhmässä, joka on lähempänä uutta kotiamme. Olisi ollut ihana seurata jo tuttujen muskarikavereiden kasvua. Muutamassa kuukaudessakin on tapahtunut jo niin paljon! Mutta syksyllä on sitten uudet, varmasti yhtä kivat kujeet.  


8 kommenttia:

 1. Oih, suvivirsi on se, mitä ehkä eniten kaipaan opettajan työstä!

  VastaaPoista
 2. Noiden tossujen takia kannatti jo lakko rikkoakin, ihanat!
  Ja kuulostaa taas niin kivalta, tulee niin omat muistot viime keväältä mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluisin meidän tytön kanssa muskariin tai johonkin muuhun harrastukseen. Ehkä syksyllä sitten.

  Tosi kauniin mekon oot ostanut ja noi kengät on ihanat. Meiltä löytyy kotoa samanlaiset prinsessan kengät :)

  VastaaPoista
 4. Suvivirsi on kyllä aina yhtä liikkis... Mua aina vähän nolottaa, kun ope on kevätjuhlassa tippa linssissä, mutta eipä ne oppilaat ole ikinä mitään kommentoineet :)

  VastaaPoista
 5. Mietteellä on ollutkin ihana kevätjuhla-asu :)

  Meillä on ensiviikolla viimeinen kerta vauva-kerhoa. On ollut tosiaan ihana seurata viime syksystä asti vauvojen kehitystä. Kun aloitimme kerhon, kaikki vauvat makasivat paikoillaan, ja nyt viime viikolla katselin että kaikki jo liikkuvat pitkin lattiaa ja istuvat leluilla leikkimässä :)

  VastaaPoista
 6. Hei, Uutena lukijana olen lueskellut juttujasi ja arkistoa. Mielenkiinnosta kysyn, että miten kävi kestovaippojen kanssa, joita hankit odotusaikana, tuliko ne tarpeeseen? t. Sunshine

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis asu taas, voi että mä tykkään väri-ja kuosivalinnoistasi!

  Meidänkin vanhempi poju kävi pienenä muskarissa, sitten kun kuopus syntyi niin harmiksi harrastus jäi. Mutta musiikki-innostus on kyllä tarttunut molempiin poikiin, tosin meillä kuunnellaan päivittäin lastenmusiikkia kotona ja käydään aina konserteissa tmv. kun vain pääsemme.

  Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista
 8. Anteeksi ihanat, että kommentteihin vastaaminen on viivästynyt! Kiitos kaikille ilahduttavista kommenteista ♥

  Jos anonyymi olet vielä kuulolla, niin täytyy myöntää, että vaipparumba ei oikein lähtenyt rullaamaan. Vakaa aikomus oli käyttää kestoja, mutta jotenkin sitä vaan samantien lipsahdettiin kertseihin ja sille tielle jäätiin...Tervetuloa lukijaksi:)

  VastaaPoista