keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

LiikekannallaViikossa, kahdessa on tapahtunut paljon. Miete on niin iso tyttö jo. Tuntuu, että ihan uusi aikakausi on alkanut sen myötä, kun tyttö on lähtenyt liikkeelle. Ei, meillä ei vielä ryömitä eikä kontata. Meillä kieritään.
Eilen kierittiin melkein sängyltä lattialle ja äidillä hakkasi sydän kahtasataa vielä pitkään sen jälkeen.


Keittiö on kuvasta katsottuna vasemmalla. Minä tein aamuaskareita ja jätin tytön puuhamatolle siihen näköetäisyydelle. Yhtäkkiä kuului kolinaa ja puuhamatto oli tyhjillään. Kurkkasin kulman taakse ja siellähän se Miete touhusi hoitolaukun kimpussa. Pupu-helistimenkin oli ottanut mukaan, mutta jättänyt matkan varrelle. Olisinpa halunnut nähdä tytön kierivän tuon matkan, se tapahtui nimittäin nopeasti.


Kohde saavutettu. Seuraavaksi kietoudutaan kantohihnaan.

7 kommenttia:

 1. Ompas näppärän liikkumismuodon tyttö keksinyt! Mietteen kieriminen sai hymyn huulille.

  VastaaPoista
 2. Ihana :)

  Onnea saavutuksista mamma kesäkuntoon -projektissa! Minä jatkan omaani sitten ensi keväänä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pikkuryömijä :) Meilläkin Arttu aikanaan kieriskeli jos jonnekin halusi eikä osannut ryömiä. Luulin ettei se ikinä oppiskaan ryömimään mutta olin väärässä :D Tuollainen lankakerätyyli on kyllä suloinen :)

  VastaaPoista
 4. Voi, hurjasti onnea, siitä se lähtee! Nyt sulla pitäisi olla silmät selässäkin, Miete alkaa lähestyä sitä ikää että ihan kaikki alkaa kiinnostaa. Itse naureskelin eilen, toisaalta ihan liikutuksestakin, kun siivosin poikien vauvatavaroita ja sieltä löytyi---konttauskypärä;-)! Kaikkea sitä onkin tullut ostettua. Arvaa vain, kiskottiinko se päästä heti ensimmäisen mahdollisuuden tullen;-)?
  Esikoisen kanssa stressasin ihan hurjasti, mutta kuopus sai kasvaa aika leppoisissa merkeissä. Onneksi näillä pienillä on se suojelusenkeli matkassa!

  Ihanaa ja lämmintä juhannuksenaikaa teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Ihana suloinen :)

  Meillä ei tyttö koskaan ryöminyt, alkoi vaille puoli vuotiaana kierimään ja kierikin sitten parisen kuukautta ennen kuin oppi konttaamisen jalon taidon.
  Sulkoinen taito tuo kieriminen :)

  Tyttö unohti koko taidon sen sileän tien kun alkoi konttaamaan, mutta vähän aikaa sitten tapasimme ystäväni puolivuotiaan vauvan joka myöskin kieri.
  Tyttö sitten muisti tämän vanhan taidon ja silloin tällöin aina hassuttelee ja alkaa kierimään ja sitten nauretaan ja kovaa :D

  Eli meidän neiti kierii, konttaa ja kävelee :D

  VastaaPoista
 6. Onpa ihanaa! Meillä myös kierittiin tosi pitkään, joku sukulainen taisi hermostuakin, että eikö tuo tyttö ikinä ala ryömiä ;)

  VastaaPoista