sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Nukahtamisia ja heräämisiäYhtenä iltana selälleen nukahtanut lapsi löytyi hetken päästä masulleen kääntyneenä. Kainaloon hän oli kaapannut palasen äidin tyynyä. Päällä ihan uusi yöpuku, mummon tuoma.Tänään herättiin aamupäikkäreiltä masulleen kääntyen ja kasvot aurinkona.

On niin helppo olla onnellinen.


10 kommenttia:

 1. Niin suloinen tyttö! ♥
  Vauvat on niin lutuja nukkuessaan!

  Missä meidän pieni ja avuton vauva on? :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana nukkumiskuva. Niin söpö ♥

  VastaaPoista
 3. Nukkuva vauva on niin hellyttävä <3

  Mä oon just pohtinut tuota unissaan / herätessä kääntymistä. Lattiallahan meidän neiti kierii kuin pallo, mutta sängyssä on pysynyt vielä selällään. Kerran oli kyljellään.

  Mutta nukkuu tosiaan vielä perintökehdossa... Lienee kohta aika siirtää pinnikseen ennen kuin kömpii tuolta kehdosta itse pois ja sattuu vahinko.... :-O

  VastaaPoista
 4. Suloisia kuvia! :)

  Meidän neiti nukkuu nykyään niin hurjissa asennoissa, ja milloin mitenkin päin sängyssä, että välillä ihan ihmetellä saa miten niin pystyy nukkumaan :D

  VastaaPoista
 5. Lotta: Niin totta! Monesti päivällä katsoo omaa "isoa tyttöä", mutta etenkin öisin lapsi muuttuu taas vähän enenmmän pieneksi vauvaksi:)

  Ciancia: Kiitos:)

  Essiina: Samaa mekin pähkäillään, että miten tässä jatkossa pitäisi toimia. Meillähän vauva nukkuu mun vieressä ja isi omassa huoneessaan...Pakko ottaa pinnis siinä vaiheessa käyttöön, kun on vaarana, että lapsi kierii pois sängystä. Ja se alkaa olla jankohtaista jo nyt!

  La Petite Princesse: Kiitos kommentista:)

  Johanna: Tosiaan, yksi pieni vauva pystyy valtaamaan aikamoisen tilan:)

  Jessica ja Anni: Kiitos suloisista kommenteista:)

  VastaaPoista
 6. Kivan blogin löysin taas seurattavaksi! Meillä on tammikuun alussa syntynyt neiti ja on kiva seurata suht. saman ikäisen elämää :)

  VastaaPoista