tiistai 19. lokakuuta 2010

Nimikilpailu/arvonta on ratkennut!

Kiitos kaikille nimikilpailuun/arvontaan osallistuneille. Aivan ihania ehdotuksia tuli niin että minulla oli vähän valinnanvaikeuttakin. Lämmin kiitos myös ihanista kommenteista, joita jätitte osallistumisen ohessa♥

Unelmia ja mietteitä eri muodoissaan sai selvästi eniten ääniä. Silti en tällä kertaa päätynyt siihen, vaikka täytyy myöntää, että haikealta tuntuu "luopua" siitäkin ehdotuksesta.

Ensin valitsin siis voittajan, jonka nimiehdotus oli myös mieheni mielestä kaikkein paras. Kaikki loput osallistujat saivat kukin yhden arpalipukkeen.

Onnettarena toimi Mietteen faija;)

Arvonnassa onni suosi Tanjaa ja Hippiäistä! Laitattehan minulle meilillä palkintotoiveet (unelmas@luukku.com), tarvittaessa arvon jos kaikki haluavat ensisijaisesti saman palkinnon. Vihjatkaahan myös minkä ikäiselle/kokoiselle on sukkatarvetta ja onko toiveissa punainen vai sininen sukkapari. Ja muistakaahan lisätä sähköpostiin osoitetiedot niin paketit tulevat perille!

Ja sitten, ennen kuin ratkeatte jännityksestä, tattadadaaaaa...

Voittava nimiehdotus löytyi tästä kommentista:♥ jännitys tiivistyy♥


Ensin mieleeni tuli jostain nimiehdotus "Tyttöni mun". Siitä jalostui sitten toinen ehdotukseni "Mietteeni mun".
Ihastuttavia palkintoja luvassa voittajille!
-Petronella


Kiitos Petronella blogini uudesta nimestä. En olisi ikinä itse keksinyt noin ihanaa nimeä, se tuntuu hyvältä ja omalta! Nimi on melko lyhyt ja ytimekäs, sillä on kaksi merkitystä ja siitä tulee tosiaan assosiaatio "tyttöni mun" mikä taas antaa vihjeen blogini teemasta. Laitathan minulle viestiä, minkä palkinnon haluat ja mihin se lähetetään (unelmas@luukku.com).

Kiitos kaikille osallistujille, ihanaa että laitoitte itsenne likoon:) Ja toinenkin arvonta on vielä syksyn aikana tulossa, toivottavasti siihen tulee yhtä mukava määrä osallistujia!

Rakkaudella Unelma Säleikkö ja

Mietteeni mun

10 kommenttia:

 1. Onnea uudesta nimestä, en yhtään ihmettele että voitti, se on ihan loistava!

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi hyvä ja osuva nimi! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Voi, toi nimi sopii tähän blogiin täydellisesti :)! Harvoin olen kommentoinut mutta lukemassa käyn usein. Sulla on kiva tyyli kirjoittaa ja Mietteesi sun on todella suloinen tyttö <3!

  T:T

  VastaaPoista
 4. Oho! Olen otettu :) Hirmu hyviä ehdotuksia oli tosi paljon.
  Laitan sähköpostia tulemaan.

  Petronella

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta nimestä!
  Mietteeni mun oli yksi suosikeistani :)

  VastaaPoista
 6. Mainio nimi ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 7. Hyvän nimen valitsit(te) :) Tosi sopiva!

  Mä vastaan siihen sun bannerikysymykseen nyt tänne, kun en ihan just ehdi kaikkiin muihin omassani vastaamaan ;)
  Kun lataat sen kuvan siihen ylätunnisteeseen, niin valitse täppä otsikon ja kuvauksen takana. Ota myös siitä alempaa vielä "pienennä sopivaan kokoon" niin se rajaa sen reunojen sisälle. Tää pitää valita ennenkuin lataat kuvan, jostain syystä se ei näytä sitä mahdollisuutta ollenkaan jos sulla on se kuva jo ladattuna.
  Jos haluat sellaisen matalamman kuvan kuten mulla (etkä bannerista siis perusvalokuvan kokoista), niin croppaa kuva ensin kuvankäsittelyohjelmalla matalaksi suorakaiteeksi. Mä tein omanani sillä Photoscapella josta syyskuussa postasin, mutta Picasalla onnistuu myös!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista, olen tosiaan itsekin enemmän kuin tyytyväinen blogini nimeen!

  Ja Petulille kiitos ohjeista (kai mä seuraavaksi kysyn, että mistä täältä näppäimistöstä löytyy... x-kirjain;)). Mulla oli isoin ongelma se, että bannerikuvasta tuli yli-iso, mutta siitä tosiaan piti muotoilla tommonen kunnon suiru...Voi olla että mun banneri tulee jatkossa vaihtumaan aika usein, mennään nyt tolla vähän aikaa:)

  VastaaPoista