torstai 14. lokakuuta 2010

Synttärimekko(?)

Tämä mekko on meillä vahva ehdokas 1-vuotissynttärimekoksi. Tilasin sen jokin aika sitten Lindexin nettikaupasta, käytyäni sitä kaupassakin jo pariin kertaan hiplailemassa.




Niinpä minua vähän harmittaa, että nyt se on myynnissä puoleen hintaan! No, aina ei voi voittaa.

Kauniiseen mekkoon olen miettinyt sekä sukkiksia että vähän "räväkämpää" legginssi-alaosaa. Kenkävaihtoehtojakin on kahdet. Myös sopiva bolero löytyy...

Miten sinä asustaisit kuvan mekon 1-vuotisjuhliin?

11 kommenttia:

  1. Todella kaunis mekko!
    Mielestäni siihen sopii valkoiset kengät ja helminauhakaulakoru.

    VastaaPoista
  2. Eikä ihana!
    Meille ei kyllä vieläkään oo löytynyt sitä täydellistä 1-vee mekkoa ja pelkäänpä ettei löydy :/

    VastaaPoista
  3. Mä laittaisin varmaan tylsästi valkoiset sukkikset mutta sitten jotkut kivat värikkäät kengät. Ja panta päähän :) (niin kauan kuin pysyy)
    Tosi kaunis mekko ja voin hyvin kuvitella sen Mietteen päälle. Varmasti aivan ihana! Noita unelmavaatteita ei vaan voi jättää siihen että jos ne tulee aleen, vaikka se tietty sitten harmittaa jos/kun ne tuleekin ja siellä on vielä sitä omaa kokoa jäljellä. Enemmän se harmittais jos sitä ei sitten enää löytyiskään :)

    VastaaPoista
  4. toi mekko on kyllä nätti :)
    ja se miten mä puen neidin yks vuotis juhliin selviää varmaan jo tänään :)

    VastaaPoista
  5. Kaunis mekko! Laittaisin tuon kanssa jotain simppeliä, valkoiset sukkikset ja valkoisen boleron tms.

    VastaaPoista
  6. Suloinen kaunis mekko!!! Oikean prinsessan synttärimekko, olematta liian rimpsuinen ja hörhelö. Ihana värikin!!!

    Varmaan mäkin laittaisin jotku valkoiset sukkikset ja jotkut ihanat nätit pienet juhlatossut jalkaan :) Oi mä oikein innolla odotan teidän 1vuotisia :)

    VastaaPoista
  7. Kaunis mekko, ja tiedän niin ton harmituksen.
    Mutta asustaisin, ensin ajattelin että pinkki voisi toimia räväkämpänä kaverina, mutta kun tuo pitsi on valkoinen...ehkä valkoiset sukkikset ja panta ja kengät samassa värissä; vpun, pinkki, musta, lila.

    VastaaPoista
  8. Minäkin meinasin alunperin tilata tuon Stellalle synttärimekoksi, mutta nyt meille onkin tulossa Toffeen kirsikkamekko :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis mekko!

    Kyllä mäkin laittaisin tuohon valkoiset sukkikset, sellaiset ohkaiset juhlasukkikset. Tai no, ehkä paksut palmikkosukkiksetkin vois olla kivat kun on talvi...?

    Helmet ois kyllä ihanat, vaikka toisaalta ne ei ehkä ole ihan vauvan vakiovaruste ;)

    VastaaPoista
  10. Olivia: Kenkävaihtoehtoina meillä on mustat tai vaaleanpunaiset, joten valkoisia tuskin enää hankitaan:) Mutta tuo helminauha oli aivan ihana idea..!

    Emmy: Kyllä se löytyy, toivotaan parasta. Ja eikös sellainen perussievämekkokin ole ihan kiva, synttärisankari on jokatapauksessa niin suloinen ettei kukaan vieraista kuitenkaan muista mitä lapsella oli päällä:)

    Petuli: Hyvä pointti noista alennusmyynneistä, enää ei harmita niin paljon! Pähkäilen tässä mustien ja vaaleanpunaisten kenkien välillä, molemmat ovat tosi sievät.

    Jessica: Jee! Tulen kurkkimaan!!!

    Maria: Toi olis kaunis! KappAhlista MELKEIN ostin ihanan valkoisen boleron, mutta en sitten raaskinutkaan kun meillä on jo ihana vaaleanpunainen, joka sekin periaatteessa sopis tuohon mekkoon:)

    VastaaPoista
  11. Lara: Kiitos, tykkään itsekin kovasti. Onhan tuo aika prinsessa, mutta saa ollakin:) Ja kun on harmaa väri niin kokonaisuus ei ole liian överi. Valkoiset sukkikset on saanut niin paljon "ääniä" että ne tulee taatusti!

    -Anni-: Samojen värien kanssa itsekin pähkäilen, lilaa lukuunottamatta. Eli valkoista ja vaaleanpunaista tulee, ehkä mustaakin...hmm...täytyy tehdä ehkä toinenkin pohdintapostaus vielä:)

    Ciancia: Se kirsikkamekko on ihana ja sopii varmasti mielettömän hyvin Stellalle!

    Essiina: Juu helmiä en tullut ensin ajatelleeksikaan, mutta idea on kyllä söpö...voishan ne vaikka valokuvissa olla rekvisiittana:) Ja ne valkoiset sukkikset tulee varmasti:)

    VastaaPoista