keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Pilkullinen löytö

Neuletunika Claire.dk, 2nd hand
body ja leggarit H&M
sukat Meandi (by Cecilia Blankens)

Parhaat löydöt ovat usein pilkullisia.

17 kommenttia:

 1. Todella kiva löytö :) Clairella on kauniita vaatteita, tosin harvoin niitä missään oikein näkee :/ Miete on muuttunut ihan ison tytön näköiseksi, suloinen <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana!:)

  meidän Å aina käy hakemassa myös tuikut kynttilöistä ja siksi niitä ei kovin usein oo esillä:)

  VastaaPoista
 3. Aivan mieletön tuo neuletunika! Mistä löytyi ihanuus? Secondhand-löydöt ovat kyllä niin parhaita (tervetuloa myös vierailulle http://stellassecondhand.blogspot.com/). Suloinen neiti teillä muutenkin :)

  VastaaPoista
 4. " Huokaus," Niin ovat. Tosin Miete on niin suloinen että vaikka pukisit säkkikankaaseen, pieni neiti varastaisi kaiken huomion itselleen;-)
  (ja onpa hyvä ettet pue. Maailma on täynnä niin kauniita tyttösten vaatteita, MIKÄ MEKKO!)

  Kaunista loppuviikkoa Söpöläiset!

  VastaaPoista
 5. Lara: Itsekin pidän kovasti Clairen vaatteista ja vähän myöhemmin esittelen meidän toisen kirppislöydön niinikään Clairea:) Miete alkaa tosiaan näyttää ja kuulostaa jo niin isolta tytöltä:)

  Emmy: Rakastan kynttilöitä, mutta aika tarkkaan saa miettiä missä niitä tuikkukippoja jatkossa säilytetään:) Nuo kuvaushetkellä sohvapöytää koristaneet tuikkukipot on jo siirretty parempaan talteen:)

  maman: Tällä hetkellä teen löytöni pääasiassa Pirkan kirppikseltä (Kangasala) ja siellä onkin usein hyvät valikoimat lasten vaatteita. Vaikka terävin väri tunikasta on jo huuhtoutunut pesuveden mukana, on vaate edelleen tosi suloinen:) Tulenkin pian kurkkaamaan blogiasi, kiitos vinkistä:)

  Aamunkukka: Säkkikankaaseen:D Mutta eikö vaan ole söppänä mekko:) Hyvää loppuviikkoa Aamunkukalle alias Päivän piristäjälle!!!

  VastaaPoista
 6. Todella nätti löytö!

  Mä rakastan myöskin kynnttilöitä!
  Nyt vaan on tullut hieman vähäemmän poltettua niitä :)

  VastaaPoista
 7. Onpahan söpönen <3
  Muakin Claire miellyttäis, mutta ei ole omalle kohdalle sopuhintaan osunut. Silmät auki entistä tarkemmin :)

  VastaaPoista
 8. Oi niin suloinen Mietteen päällä :)
  Tosi kiva löytö!

  Harmittaa kun täällä päin ei ole kunnon kirppiksiä.
  Ne pari mitä on niin huh huh mitä tavaraa :(
  Minun löytöni rajoittuvat usein vain huuto.nettiin ja sielläkin on usein kovaa kilpailua.

  VastaaPoista
 9. Ciancia: Kiitos:) Sattuneesta syystä on tosiaan kynttilöiden kulutus laskenut. Toisaalta illalla kun lapsi on mennyt nukkumaan on hyvää aikaa vielä sytytellä kynttilöitä ja nautiskella niiden tunnelmasta:)

  Petuli: Kiitos:) Eipä ole tullut muuten huutonetistä etsittyä Clairen vaatteita...sieltähän saattaisi löytyä. Kirppiksillä se on kyllä niin tuurista kiinni!

  Piia: Juu kokemusta on ihan kamalistakin kirppareista, muttta täytyy sanoa että Tampereella + ympäristökunnat on ihan mahtava kirppistarjonta ja oikeasti tekee hyviä löytöjä. Toki niitä tahraisia nukkavierujakin on aina joka kirppiksellä tarjolla...Sun täytyy tehdä joskus kirppisretki Tampereelle:) Huutonetistä voi toisaalta löytää juuri sitä, mitä hakee, joskin hinta tosiaan voi välillä nousta aika suolaiseksi...

  VastaaPoista
 10. On kyllä ihana! Ja niin kivasti menee värit yhteen sukkien kanssa :)

  VastaaPoista
 11. Kiva löytö. Minä olen katelliinen teille, jotka osaavat käyttää kirpputoria. Minä en ikinä löydä mitään ja en oikein enää viitsi edes etsiä. E-bayn suhteen taas olen kyllä kova tarkkailija nykyään.

  VastaaPoista
 12. Toukan äiti: Sukkien mätsäys on tärkeää:) Oon ihastunut tuohon mopsikuosiin, meiltä löytyy myös paitaa ja housua kyseisestä mallistosta.

  Saija: Hyvien kirppislöytöjen tekeminen vaatii tosiaan aika aktiivista kirpparilla kiertelyä, onneksi meillä on hyvä kirppis tässä ihan lähellä. Mulla taas ei ole ebaysta vielä mitään kokemusta...

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana löytö, olisi tarttunut meidänkin matkaan!

  VastaaPoista
 14. Hauskasti tuo pieni käsi mahtuu tuonne Kivi-tuikkuun! Meillä Neiti olisi varmaan jo ehtinyt vetää äidin kynttilät lattialle:)

  VastaaPoista
 15. Heippa!
  Joo,olen kyllä ehdottomasti samaa mieltä, että Pirkan kirppikseltä tekee mahtavia löytöjä ja myös Puotikuusta ja Tampereen kirppareilta. Tämä on kyllä paras paikka asustella kirpputorikiertäjälle :-))
  -Jonsku

  VastaaPoista
 16. -Anni-: Kiva kuulla, etenkin kun ihailen sun vaatemakua niin kovasti!

  H: Kerrankin onnistuin nappaamaan tilannekuvan, on tosiaan niin suloisesti juuri oikean kokoinen tuikkukippo;) Nyt tuikut on jo siirretty pikkukätösten ulottumattomiin...

  Jonsku: Puotikuussa en ole vielä käynytkään, sain äskettäin sinne reittiohjeet ja ajattelin tehdä sinne pikku vaunulenkin tässä joku päivä:)

  prinsessaleikkejä: Kiitos:)

  VastaaPoista