keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Teemaa ja tarjoiluja

Muutama postaus sitten suunnittelin Mietteen 1-vuotisjuhlatarjoiluja ja tässä on sitten lopputulos. Tarjoilut onnistuivat ihan hyvin joskaan ei täysin suunnitelmien mukaan: Lohileivistä ei tullutkaan sydämenmuotoisia, sydänpipareita ei löytynyt kaupasta ja juustokakku maistui hyvältä, mutta ulkonäkö oli vähän liikaakin itsetehdyn näköinen. Suklaasydänleivokset olivat suloisia ja hyviä, mutta kuorrutteen sain onnistumaan vasta kun laitoin reilusti enemmän kermaa kuin mitä ohjeessa käskettiin.

Vaikka mitään erityistä teemaa ei Mietteen synttäreillä ollutkaan, niin oikeastaan ne asiat mitä 1-vuotisjuhliin liittyy, löytyi myös tarjottavista ja koristeluista: pientä ja söpöä suurella sydämellä.

Cocktail-piirakat ja pursotettu munavoi


Lohileivät


Sydänmarmelaadia
 ja prinsessakeksejäSuklaasydänleivokset


Jouluinen juustokakku


12 kommenttia:

 1. Mitä herkkuja! Ja kuinka suloiset nuo 1v. kuvat!

  VastaaPoista
 2. NAM! Ihania. Ja ihana on sankaritarkin<3

  VastaaPoista
 3. Nams! Tässä tuli ihan nälkä!

  VastaaPoista
 4. Voi apua mitä herkkuja!! Nam! : D

  Muuten miksi minun blogiluettelossa lukee edelleen äityslomalla, vaikka olet blogin nimen muuttanut??

  VastaaPoista
 5. Herkullisen näköistä ja mun mielestä saa ollakin sen näköistä, että on itse tehty!!
  ps. mielettömän suloisia kuvia tuolla alempana.

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille Maria, tinttarus, Nanna, Martze ja Anni♥

  Martze: Johtuu siitä, etten ole muuttanut blogin varsinaista osoitetta, pelkästään blogin otsikon. Onhan se tyhmä että blogiini johtava osoite on "väärän niminen", mutta ajattelin että menee hankalaksi jos muutan osoitteenkin...Tai että onnistun kadottamaan koko blogin taivaan tuuliin;)

  VastaaPoista
 7. ok..minä jo ajattelin että en ole päivittänyt sitä oikein tai tms. : )

  VastaaPoista
 8. Miete on todella kuvauksellinen! Kaikki kuvat edellisessä postauksessa ovat yhtä kauniita. Hyvän kuvaajankin olet valinnut.

  VastaaPoista
 9. Kaikki näyttää todella herkulliseslta.
  Ei sais nälkäisenä tällaisia katsoa :)

  Alla olevat Mietteen kuvat ovat todella kauniita. Me käytiin tänään otattamassa tytöstä kuvia eräässä kotistudiossa, mutta enpä usko, että onnistuivat kovin hyvin. Sillä se alue, jossa tytön piti olla oli suht pieni ja neitiä alkoi kiukuttamaan :D

  VastaaPoista
 10. Musta oikein tyylikkäät pienet tarjottavat ja mikä ihana neiti yks vee! =) Katoin kans nyt noi alemmat yksivuotisvedokset - huvitti kun meillä on tosi samannäköisiä kuvia, toi lavastus siis, asennot, ilmeet :) Katotaan jos jossain välissä saisin aikaiseksi blogiin niitä kuvata, harmi vaan kun meidän nykyinen kamera ei ole kauhean hyvä siihen tarkoitukseen...

  VastaaPoista
 11. Matrze: Juu "vika" oli siis tässä päässä;)
  Elmiira ja Jonna: Kiitos:)
  Ciancia: Stellasta tulee väkisinkin kauniita kuvia, olen ihan varma että ovat ehtineet napata monta hyvää vaihtoehtoa! Nyt säntään kyllä blogiisi katsomaan, onko niitä siellä jo näytillä!!!
  Terhi: Hauska sattuma:) Olis kyllä tosi kiva nähdä niitä teidän kuvia!

  VastaaPoista