perjantai 14. tammikuuta 2011

Ensimmäinen setti ensi talveen

Ideaparkin Jesper Juniorissa oli valtavasti talvivaatteita puoleen hintaan. Pyörittelin Reiman haalareita ja lähinnä housu-takki-settejä vaikka kuinka pitkään. Niissä oli kuitenkin violettia niin vahvasti, että kallistuin lopulta Jonathanin puolelle. (Mulla on tällähetkellä violettiähky, vaikka uskonkin hurahtavani siihen vielä jossain vaiheessa uudelleen.)


Mukaan lähti henkselihousut, takki ja pipo todella edulliseen hintaan. Tekniset ominaisuudet näyttäisivät olevan kunnossa, ja pipokin on 100% villaa. Reiman tummanharmaat rukkaset meillä onkin jo valmiina koossa 2, joten ovat varmaan oikein passelit ensi talvena (tosin ne ovat yllättävän epälämpimät!).

Otin puvun koossa 92 ja mulla on hyvä tuntuma, että se on juuri sopiva ensi talveen. Oikeasti tuohon takkiin olisi kuulunut vaaleanharmaat housut, mutta se yhdistelmä oli mielestäni tosi halju. Päähineeksi kävisi tietenkin myös joku uniikki UNQ:n hattu: valkoista, vaaleanpunaista, mustaa...Mutta ehkä maltan mieleni (ehkä en), koska tämä ei tule kuitenkaan olemaan meidän ensi talven ykkösasu.

Jonathanin puku oli eräänlainen heräteostos, joskin mielestäni oikein järkevä sellainen. Varsinainen syy JJ:ssä piipahtamiseen selviää seuraavassa postauksessa. Varmaan jo arvaattekin?

6 kommenttia:

 1. Pinkki-musta toimii! :) Harmi ettei samana päivänä osuttu sinne, olis vaikka voitu törmätä :)

  VastaaPoista
 2. Todella kiva näköinen puku ensi talveen. Tykkään tosi paljon :). Itsekin haluaisin jonathania päästä katselemaan, Tosin Lahteen pitäisi suunnata, mutta Tampere olisi parempi, kun samalla voisi sukuloida. Mutta taitaa tältä talvelta jäädä. Ehkä ehdin kaksiosaisen puvun hankkia ensi syksynäkin ensi talveksi. Luultavasti haalari on tulossa meille käytettynä, siitäkään en nyt vielä tiedä. Mutta jos ei tule, niin voipahan sitten ensi talvena katsella haalariakin.

  VastaaPoista
 3. Ai teillekin ;) Jesper Juniorin alesta tekee aina mielettömän hyviä löytöjä, usein olen ostanut esim. kakkosasut joka kauteen pojalle sieltä. Saako udella paljon jäi hintaa?

  VastaaPoista
 4. Toi musta todella sopii paremmin tuohon :).

  VastaaPoista
 5. Hieno setti!
  Löysitkö teille uuden cuppiksen, oih kuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
 6. Terhi: Niin toimii! Haluaisin myös välikauteen jotakin tuolla väriyhdistelmällä... Ehkä pitäisi joskus tehdä bloggaritreffit ideaparkkiin, siellä on esim. pii pop, jonne olisi lasten kanssa kiva mennä. Onneksi nyt ei törmätty siinä mielessä, että kun lähdin sanoin miehelle, että toivottavasti ei tuu tuttuja vastaan (mulla oli lököttävöt verkkarit päällä, ilman meikkiä jne. eli tosi hehkeenä;))

  Kati: Hyvin vielä ehdit ensi talven hankinnat tehdä, joskus saattaa tosiaan vielä kesällä ja syksylläkin tehdä tosi hyviä talvivaatelöytöjä! Kyllä munkin varmaan tulee haalari ostettua ihan sitten ensi talvena vasta. Yksi tämän talven Lennen haalari mulla on mielessä, mutta en ole vielä sitä löytänyt riittävään alehintaan;)

  maman: Joo meillekin, ihanaa! Hintaa tolle Jonathanin asulle jäi vähän alle viisikymppiä, ei siis ihan ilmainen mutta varsin kohtuullinen hinta kuitenkin. Housuille voisin katsoa jotain muutakin takkia, mikäli joku ihana tulee eteen...

  Äitiliini: Eikö sovikin:) Koko takki ei oikein näytä "miltään" mutta musta tuo sen kauniisti esiin.

  -Anni-: Kiitos:) Juu löysin meillekin sopivaa cuppista! PIstänkin kohta postausta tulemaan...

  VastaaPoista