sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Ihania ja vähemmän ihania viikonloppuja

Tämä postaus on jäänyt jostain syystä julkaisematta. Siinä iloitsin mukavasta viikonlopusta parin viikon takaa. Tämä viikonloppu on sen sijaan mennyt sairastellessa. Flunssa yritti puskea jo viikolla pintaan, mutta en yksinkertaisesti voinut sairastua, joten oireet tulivatkin sitten viikonlopuksi korkojen kera! 

Alla nyt sitten se parempi viikonloppu kuvin ja sanoin.

Ihanaa tapettia kummityttöni ja Mietteen serkun huoneen seinällä!

Mietteellä oli viimeksi aivan ihana viikonloppu. Lauantaina hän pääsi isin kanssa mummulaan ja sunnuntaina äidin kanssa serkkulaan. Serkkulassa oli vaivaiset viisi koiraa (näin äkkiä laskettuna) ja Miete kraakkui koko päivän vau vau vau... Harmi etten ottanut kuvaa kun kaksi pientä koiraa nuoleskelivat yhtäaikaa tytön poskia, eikä Miete ollut moksiskaan! Vanhin serkuista soitti pianoa ja Miete tanssahteli mukana kasvot leveässä virneessä. Ihana nähdä kuinka oma lapsi viihtyy ja huokuu tyytyväisyyttään! Serkusten äiti sanoikin ihanasti, että "Miete tanssi itsensä kaikkien sydämiin"♥.

Olen törmännyt blogeissa muutamaan mielenkiintoiseen postaukseen talven hutivaatteista. Aika monen hutilistalla on villakangastakki. Oikeastaan sen ansioista muistin kaivaa omamme esiin, joten voidaan nyt sanoa, että on sitä ainakin kerran käytetty...Ja ehtiihän tässä vielä! Näin nättinä oli tyttö viime viikonloppuna kylään lähdössä:


takki Little Asos
mekko H&M (2nd hand)
sukkikset ja kengät H&M
liian iso hattu me&i
rukkaset 2nd hand
huivi (muistaakseni) Maxomorra

 Leppoisaa sunnuntai-iltaa
ja Mukavia arkipäiviä!

P.S. Mulla on tosiaan joku iso hattu -syndrooma ja kerta toisensa jälkeen olen hankkinut tytölleni aivan liian isoja päähineitä. Huutiksessa on kaksi uutta Pikku Stikkarilla teetettyä pipoa (koko 50), jotka myyn pois hinnalla, jonka niistä maksoin. Väreinä ruskea-vaaleanpunainen ja harmaa-lila-valkoinen. Huutikseen pääset blogin sivupalkista.

12 kommenttia:

  1. Teillä on niin söpö pikkuneiti =D

    Tiedätkö minkä merkkistä tuo ihastuttava tapetti on?

    VastaaPoista
  2. Ihana Miete. Hän on niin suloinen.

    VastaaPoista
  3. Tosiaan kaunis on tuo perhostapetti! Tiedätkö yhtään, minkä valmistajan se on?

    Pikku Stikkarilla on usein varsin talvipipoissa tosi reilu mitoitus, ja oonkin oppinut tilailemaan kokoa alakanttiin. Lopputalvesta 2v täyttävä L sai talvimyssyt sieltä koko 48, ja oikeat koot tuli. Keväiset resoripipot tilasin taas samalle neidille koossa 50, ne kun on naftimpaa mitoitusta (jotain oon oppinut neljän vuoden tilauskokemuksella :). Nuo neljäkasit talvipipot siis menisivät vielä keväänkin.

    Villakangastakit pääsenevät viimeistään kevättalvella reippampaan käyttöön, kun kelikin mahdollistaa jo vähän kevyemmän pukeutumisen. Tosi nätti tuo Mietteen v.pun takki, ja neiti on jälleen kerran varsin suloinen!

    VastaaPoista
  4. meillä taas liikutaan lämpöisellä autolla, joten villakangastakki laitetaan aina kauppaan ;) joten käyttöä on kyllä ollut.. aiempina autottomina vuosina ei olisi.

    VastaaPoista
  5. Paranemisia teille! Täällä pikku neiti myös sairaana..jännityksellä odotan ensi yön tapahtumia. Silloin yleensä on vaikeinta..

    VastaaPoista
  6. Voi miten suloinen Miete :)
    Tuo villakangastakki ja kaulahuivi ovat ihana yhdistelmä!

    VastaaPoista
  7. Meinasin pyörtyä kun on niin ihana tapetti :D Tahdon. Ja Mietekin on söötti kuten aina. Kauniisti puettuna, tuo takki on tosi nätti. Villakangastakkia tykkäisin käyttää enemmän (siis duffeli pojalla) jos olisi niitä tilaisuuksia jossa käyttää...

    VastaaPoista
  8. Tuo tapetti on aivan upea!

    Meillä ei ole villakangastakkia, mutta haluaisin sellaisen ehdottomasti jos vain sellainen jostain löytyisi.

    VastaaPoista
  9. Niin ihana pieni tyttö! ...ja niin ihanasti puettu <3
    Mukavaa viikkoa!
    -päivi-

    VastaaPoista
  10. siis aivan käsittämättömän ihana tapetti!! <3 Mä voisin muutenkin rakastaa perhosia vaikka koko ajan ..

    Ja ihana Miete <3
    Ihan tosi söpö tuota tapettia vasten!

    Allu sai kans kummilta 1v lahjaksi villakangastakin, sitä ei oo pidetty vielä kertaakaan kun ei vaan oo tullu "oikeata paikkaa", onneks se on kummiskin edes kokoa 92 niin ei jää heti pieneksi.

    VastaaPoista
  11. Kiitos ihanista kommenteista kaikille! Arvasin että tuo perhostapetti herättää ihailua:) Selvittelelen, onko tapetin haltija halukas paljastamaan, mistä sitä on saatavilla ja palaan asiaa. Se on kyllä huikean kaunis tapetti!

    VastaaPoista