maanantai 17. tammikuuta 2011

me&i sneak peak
Kevätmallisto julkaistaan 26.1.

Näiden kuvien perusteella tiedän jo rakastuvani tuohon vaaleaan "puutarhakuosiin" mitä näkyy keskimmäisessä kuvassa♥

7 kommenttia:

  1. Voi tuskin maltan odottaa! :) Ihanalta vaikuttaa kurkkauksen perusteella!

    VastaaPoista
  2. Verkkatakki ja puutarhakuosi näyttää kieltämättä ihan kivoilta, muuten en tiedä... Mutta innolla silti odotan koko malliston näkemistä ensi viikolla! :) Meillä päin moni pitää kutsuja ja on hyvin, hyvin vaikeaa olla ostamatta kutsuilta mitään ;)

    Hyvä idea se PiiPoo-treffit! Vois kattoo vaikka keväämmällä tai kesällä kun olen taas hoitovapaalla? :) Työt alkaa ylihuomenna... Meiltä on sellainen 1h15min. ajomatka Ideaparkiin.

    VastaaPoista
  3. Ihania! Jännityksellä odotan koko valikoimaa. Mulla kutsut helmikuun alussa.

    VastaaPoista
  4. Viime mallistosta ei löytynyt meille mitään, löytyisköhän tästä?Tuo alimman kuva paita muistuttaa ihan niitä tutan norsuja, tai kuka ne nyt ekana sit onkaan lanseeranut :)

    VastaaPoista
  5. Mäkin olen Ideaparkin treffeissä mukana! :) Meiltä matkaa alle tunti, jee! Mä en tunne ketään, joka pitäisi noita kutsuja, joten yhtään ko. merkin vaatetta ei ole tullut hankituksi. Käytettynäkin niistä kiskotaan melkoisia hintoja...Mutta tuo puutarha-kuosi näyttää tosi kivalta!

    VastaaPoista
  6. Terhi ja maman: Äkkiä teille kommentoin, että täytyy lähteä tuota ajatusta kehittämään. Keät olisi varmasti paras ajankohta, kesällä ihmisillä on "kaikkea" ja syksyllä on ainakin itselläni sitten jo kaikki työ- ja hoitokuviot edessä. JOS saataisiin oikeasti väki liikkeelle, voisi hyvin koittaa neuvotella vaikka bloggarialennukset Ideaparkin lastenvaateliikkeisiin tai jotain muuta kivaa sponsorisopimusta. Piipopista löytyisi lapsille tilaa leikkiä ja johonkin vois järjestää sapuskat jne. Voisin tästä tehä jonkin alustavan postauksen ja kyselyn blogin sivupalkkiin:) Kun ehdin...

    Heini ja Ulla: Niin odotan minäkin! Npi kuvat on kuitenkin vain murto-osa koko mallistosta, Kiva nähdä myös, mitä sieltä äitien mallistosta tänä keväänä löytyy!

    Sini: Ois kiva kuulla mikä on teidän mahdollinen suosikki, jos sellainen löytyy:)Mulla ei tullut tutan norsut mieleen ennen kuin sanoit, johtunee eri värimaailmasta.

    VastaaPoista
  7. Mäkin kiinnitin heti huomion noihin puutarhavaatteisiin, tosi ihania!! Pitää ehkä sittenkin osallistua taas niille kutsuille, vaikka meinasin nyt keväällä ne skipata...
    Hitsi teidän Ideapark-treffit kuulostaa kivalle! Harmi kun sinne on meiltä just vähän liian pitkä matka, varsinkin keväällä...

    VastaaPoista