maanantai 25. huhtikuuta 2011

Inspired by Sarah KayMietteen eilisen päivän asussa oli ihanaa Sarah Kay -tunnelmaa.

Ja muutenkin oli kiva ja tunnelmallinen päivä.
Terveiset mummolaan ja serkkulaan!

7 kommenttia:

 1. Tuo haalari on niin ihana. Toivottavasti meilläkin se menisi Venlalle vielä tänä kesänä, vaikka kokoa 80 onkin...

  Miete on niin suloinen ja sievä. Niskakiharat on ihunat!

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana haalari ja vielä suloisempi Neiti!! Tuosta haalarista tuli tosiaan heti mieleen Sarah Kayt:) Niissä on jotain NIIN ihanaa ja nostalgista, muistan kuinka pikkutyttönä käytiin paikallisessa kirjakaupassa huokailemassa Sarah Kay -tuotteita kaverin kanssa..Mistä tuo ihana haalari on löytynyt?

  VastaaPoista
 3. Sarah Kay on ihana. Muistan niitä kuvia jo lapsuudesta :)

  Ja ihana on Mietekin. Tuo tukka on niin söpö! Mä tässä harkitsen pitäiskö meidän neidin tukkaa lyhentää, pitkät haituvat roikkuu takana ja lyhemmät kihartaa ihanasti esim. päiväunien jälkeen. Josko tasais sen kokonaan. Ja etutukkakin on taas silmillä, se on jo kerran leikattu :)

  Mikäs on tuo Mietteen ihana kenkä? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Miete. Hän on kyllä niin sievä tyttö ja aina niin hienot vaatteetkin :)

  VastaaPoista
 5. Voi tuota suloista Mietettä:)
  Kahvileikkejä sitä jo leikitään.
  Hauska toi kahvimuki ja -kannu torni:)

  Tosi kiva haalari. Meillä oli myös kesäksi yksi kukkahaalari jemmassa, mutta nyt jo käytössä ja jämptin kokoinen. Kesäksi saadaan etsiskellä uutta.

  VastaaPoista
 6. Siis miete on ihan todella kaunis !!!!! Varmaan joku tulevaisuuden missi aivoilla varustettuna ;)

  VastaaPoista
 7. -S-: Toi haalari on kyllä aivan ihana! Hankin sen jo viime kesänä ja vihdoin pitkän talven jälkeen ollaankin sitä jo muutaman kerran käytetty. Toivottavasti menee Venlalle! Tuohan menee ihan hyvin sellaisena polvihousumallinakin. Meillä on koko 86 ja kuten näkyy niin aina reilu koko:)

  *riikka*: Unohdin mainita haalarin alkuperän eli se on tosiaan H&M:n viime kesän mallistoa. Mullakin on lapsuudesta säilynyt Sarah Kay -kortteja ja ihan aikuisiällä olen ostellut mm. niitä tarroja. Ihana maalaisromanttinen hahmo!

  Essiina: Kenkiä on itseasiassa kaksi;D Ostin paikallisesta halpakaupasta Löytötexistä ja maksoi vain kympin! Päällinen on vieläpä aitoa nahkaa eli melko hyvä löytö!

  Lara: Kiitos:)

  Minna: Itseasiassa nuo ovatkin ihan ekoja kahvileikkejä mummon ostamalla ihanalla astiastolla. Toi torni on tosiaan aika vaikuttava;) Toivottavasti löydätte oman ihanan kukkahaalarinne kesäksi! Minusta tuo haalarimalli on täydellinen vaikkei olekaan se käytännöllisin kun kesällä pitäisi varmaan harjoitella jo kuivaksikin...

  Jensba: Voi Jensba mikä ihana kommentti, me vähän naurettiin mun miehen kanssa ♥ Olishan se reteetä saada aivoilla varustettu missi meidän sukuun (tai missi ylipäätään):D

  VastaaPoista