torstai 26. toukokuuta 2011

Ekat viralliset kesäaleshoppailut

Me&i:lla alkoi ale. Ja mä vähän tilailin...


Geishamekonhan tilasin meille heti kauden alussa. Nyt lähti tilaukseen tämä kaunis perhosmekko.Näitä leggareita otin kahdet. Laatu on näissä ihan huippu ja vaalenpunaisia leggareitahan tarvitaan aina! Sopivat kauniisti myös yllä olevan mekon kanssa.Elefanttipaita on luonnossa kauniimpi kuin kuvassa. Ja uskon että Miete ihastuu paidan kuosiin. Ajattelin yhdistää paidan mm. allaoleviin yogapantseihin:Nää on tosi hauskan malliset lapsen päällä ja sukan+kengänvarsi menee sujuvasti lahkeen päälle syksyllä/talvellakin.Me&i:n sukat on kokemukseni mukaan yhtä huippulaadukkaita kuin Po.pin sukat. Siksi näitä yksi paketti.Kummilapsillekin me&i:ta. Tämä matkaa vanhimman kummipoikani luokse.


Tän tilasin jo aiemmin liian pienessä koossa. Nyt otin kokoa isomman. Voidaan olla Mietteen kanssa samikset, sillä itseltäni löytyy tämä:6 kommenttia:

 1. Nuo legginsit on huiput. Meilläkin on muistaakseni neljät ja muutamat piti tilata tänään lisää.

  VastaaPoista
 2. hienoja kuvia ja muuten siisti blogi:)

  Jos olet kiinnostunut muotikuvista, mallikuvista ym ym käy tutustumassa meidän blogiin.

  http://differentstudio.blogspot.com

  vuonna 2008 perustettu Turkulainen valokuvaus yritys, joka tekee hääkuvauksia, mallikuvauksia, valmistujaiskuvauksia,huomenlahjakuvauksia. Teetämme myös Canvastauluja ja suurkuvatulosteita. Mottomme on että jokainen voi olla elämänsä malli kokoon tai ulkonäköön katsomatta, joten meille kaikki ovat tervetulleita:)

  VastaaPoista
 3. Voi kun mun myyjä vastaisi, mullakin lähtis tilaus heti. Taidan etsiä uuden myyjän kun tämä ei ikinä ole mailin ääressä kun alkaa alet... Harmittaa kun ei voi itse tilata, olisin laittanut tilauksen saman tien kun sain mailin alesta... :(

  VastaaPoista
 4. Katoin kans että leggareissa ja äitien vaatteissa oli hyvät alet, mekoissa vasta pari euroa :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on kutsut reilun viikon päästä, tilailen sitten alejuttuja. En ookaan vielä tällä kaudella ostanut kuin itelle yogapantsit ja autopipon, pojalle autopipon ja tytölle jarrusukkia. Joten paljon olisi ostoslistalla:)

  VastaaPoista