lauantai 7. toukokuuta 2011

Muskarin kevätjuhla (ja blogimietintää)


Mekko Mayoral, kengät Pioni 2nd hand, neuletakki, sukkikset ja keltainen kukka H&M

Auringolla on keltainen tukka
minä olen auringon kukka
Auringolla on keltainen tukka
minä olen auringon kukka

Se naurattaa, se laulattaa,
keltainen ketteräksi saa
Se naurattaa, se laulattaa,
keltainen ketteräksi saa

Taskuun sieppaan auringon säteen
tartun ystäväni käteen
Taskuun sieppaan auringon säteen
tartun ystäväni käteen

Naurua ei kiinni saa,
ilo ei kaipaa karsinaa
Naurua ei kiinni saa,
ilo ei kaipaa karsinaa


Ei onnistuneita juhlakuvia, mutta mitä siitä, jos neiti kerran näytti tältä juhlapäivän aamuna♥


P.S. Mulla ei aika tunnu riittävän bloggailuun, omaan eikä muiden. Ei sillä tavalla kuin haluaisin. Pohdiskelen vähän muutoksia blogirintamalla. Kenties uusi, suljettu blogi? Tai sitten pelkkiä nopeita vaatepostauksia? Kuukausittainen yhteenveto Mietteen kehityksestä "ranskalaisin viivoin"?  Tää aika tähän koneellaoloon pitää repiä yöunista, kuten nytkin. Se harmittaa. Ja sekin harmittaa, että ne kaikkein tärkeimmät asiat jäävät niin usein sanomatta. Niin kuin nyt vaikka se, että tajusin että mulla on ihan mielettömän suloinen ja erittäin huumorintajuinen tyttö. Juttelin sille siitä, kuinka laseja pidetään päässä koska aurinko häikäisee, ja tyttö alkoi siristellä silmiään. Naurahdin, koska olin ihmeissäni hänen hoksaamiskyvystään, ja siitäkös neiti innostui naurattamaan äitiä ja isää, siristeli silmiään oikein urakalla ja hekotti. Sitten innostui kertomaan vakiovitsiään (= hokee "kokeke" ja nauraa hekottaa päälle odottaen että mekin nauramme) nauttien silminnähden viihdyttäjän roolistaan.

Tajusin, että mulla tulee väkisinkin olemaan onnellinen elämä useita vuosia eteenpäin. Mun tyttö on pieni vielä monta vuotta. Ja mä saan rakastua mun lapseeni joka ikinen päivä uudestaan.

Hyvää äitienpäivää!

5 kommenttia:

 1. hyvää äitienpäivää sinullekkin.. meillä on muskarin kevätjuhla vasta 19 päivä, me esitetään hyppää tanssaa kultani kanssa.. ollaan muskarissa laulettu tuotakin laulua minkä olet laittanut tuohon... mulla on ihan samanlaiset fiiliksen omani kans, et aivan uskomattoman ihana lapsi ja voi sitä rakkauden määrää mitä lapselta saa... meillä ihan kohta puetaan jo ite, hämmästyttää kuinka nopeasti lapsi oppii... elä tosiaankaan lopeta tänne kirjoittelua, tätä on niin ihana lukea kun ite oon ihan samassa tilanteessa

  VastaaPoista
 2. ♥ Hyvää äitienpäivää! ♥

  Minkä ikinä päätätkin, haluan sanoa, että olen nauttinut jokaisesta postauksestasi ja ikävä tulisi, jos kokonaan lopettaisit!

  VastaaPoista
 3. Voi kun suloinen nukkuja:)

  Toivottavasti et ainakaan lopeta blogin pitämistä. On ollut niin kiva seurata Mietteen menoa, varsinkin kun itselläkin on tuollainen pieni tytön tylleröinen:)

  VastaaPoista
 4. Suloinen muskarilainen :)

  Blogiasi on ihana seurata, kun oma pikkuinen on lähes saman ikäinen. Niin tuttuja juttuja ja ajatuksia.
  Kuitenkin ymmärrän ajanpuutteen ja ajatukset siihen liittyen. Itselläni on jatkuvasti huono omatunto, kun aika vaan menee vauhdilla eteenpäin, enkä ehdi/muista/yksinkertaisesti jaksa kirjata kaikkia haluamiani asioita ja kuvia vauvakirjaan tai albumeihin. Ja kuitenkin niin kovasti haluaisin tallettaa KAIKKI ihanat muistot.

  Toivottavasti jatkat kirjoittamista jossain muodossa! :)

  VastaaPoista