perjantai 17. kesäkuuta 2011

Etutukka

"Tuuli tuule sinne missä muruseni on, leiki hetki hänen hiuksillaan..."

Tyttäreni kuontalo on ollut rauhoitettua aluetta tähän saakka. Isi on ehdotellut välillä etuhiusten leikkaamista, mutta minä olen todennut, että noita hiuksia ei leikata "ikinä". Tänään otin kuitenkin ex tempore sakset käsiin ja päätin vähän pätkäistä tukkaa. No olihan tuo etutukka aika mahdoton... On meillä toki ollut kaikenlaisia pampula- ja pinnivirityksiä, mutta kyllä te tiedätte millä todennäköisyydellä sellaiset pysyvät
puolitoistavuotiaan päässä.


Kultakutri

Neiti oli oikein innoissaan hiustenleikkuusta (kuten kaikesta uudesta, johon hänen mukanaolonsa liittyy vahvasti). Paikallaanpysyminen oli tosin melko vaikeaa, ja iltaväsymystäkin oli jo ilmassa.


Ison tytöntyllerön tukka ♥

Jätin etuhiuksiin aika paljon pituutta, joten kohta pääsen taas uudestaan harjoittelemaan. Ei se nyt ihan millintarkkaa jälkeä ole, mutta aika hyvä kumminkin. (Tuohon kollaasiin eksyi pari kuvaa, jossa etutukka on vähän "pystyssä" ja näyttää siksi epätasaisemmalta kuin oikeasti onkaan.)  Että tällaista napanuoran katkaisua tälläkertaa, niks naks saksilla poikki.

9 kommenttia:

 1. Hei, hauska yhteensattuma :), Minäkin leikkasin Linnean otsista tänään ekaa kertaa! Meille ei tosin ihan tuollainen otsatukka tullut, vaan sellainen "sivulle menevä" :)!
  Hienot on Mietteen uudet hiukset!

  VastaaPoista
 2. Voi miten hyvin sopii etuhiukset, todella suloinen tyttö!!

  VastaaPoista
 3. meillä olis toi kans edessä... mutta vielä en ole raskinut saksia... mä tosin taidan neidin kiikuttaa kampaajalle ei taida musta itsestä olemaan tohon :D On mun luotto kampaaja monta kertaa jo kysynyt, että saisko vähän saksia millin päätä, mutta vielä en ole suostunut :D (mun luotto kampaaja on siis mun yksi parhaimpia kavereita myös)

  -Jessica prinsessan aarteet blogisra

  VastaaPoista
 4. Ihana etutukka :)

  Meilläkin samaa suunnitteilla, tosin takatukan kanssa ;) Vielä ei olla siihen kajottu, mutta koko ajan mielessä... pitäspitäs...ja tuollainen tupsu talteen <3

  VastaaPoista
 5. Meillä oli samat pinniviritelmäongelmat, yms mutta sitten mummu luvan kanssa sai leikata neidin otsatukan ja sehän kirkasti ilmettä ja neiti muuttui entistä suloisemmaksi, niin näyttää olevan myös teillä :) Meillä neidin tukka kasvaa muutenkin vauhdilla.. hiukset saisi jo pompulalle mutta kun yritän niitä laittaa kuuluu "eieiei" :)

  VastaaPoista
 6. Mahtavasti sopii tuo etutukka! Suloinen tyttö! :))

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivat kommenteista! Mulla tää kommentointi tökkii taas, pahoitteluni siitä...

  Evelina: Mun täyty pitäytyä toistaiseksi ihan vaan perusmallista mutta ehkä mä löydän vielä sisäisen kampaajani;) Mut hauska yhteensattuma tosiaan! Kyllä muuttui hetkessä oma tyttö niin ison näköiseksi:)

  Kiitos Mintze ja Anonyymi♥

  Jessica: Miten sitä ei tosiaan millään raaskisi leikata oman pienen tytön tukkaa... Tosin nyt oli meillä aika kypsä, kun tytöllä roikkui aina tukka silmillä eikä se ollut kovin kivan näköistä. Kiva kun on tuollainen luottokampaaja äidillä ja tyttärellä:)

  Lara: Eikös sellainen "Tamperelainen takatukka" ole tosi trendikäs;) Mutta jos sakset alkaa laulaa niin ilman muuta tupsu talteen:) Täytyis ostaa vielä jotain nättiä nauhaa...

  Riitta: On toi helppo ratkaisu kun ajattelee tulevia hoitoonlähtöaamuja jne. Saati että isin pitäisi laittaa neidin tukkaa;) Mutta ihana mummu kun leikkasit kuitenkin luvan kanssa ne etuhiukset ;) Ja etköhän sinä pääse vielä niitä ihania pinnejä ja pampuloitakin laittamaan kunha neiti vähän kasvaa:)

  Kiitäs S. kauniista sanoistasi:)

  -Terveisin Unelma Säleikkö-

  VastaaPoista
 8. Mietteellä on niin ihanat nuo sivu-ja takahiukset että etutukka sopii loistavasti. Tosi suloinen ♥

  Meillä pikkuinen kävi parturissa joku aika sitten, mun täytyiski siitä kirjoittaa. Mutta mä unohdin ottaa ne hiukset talteen! Meinas itku päästä kun tajusin sen myöhemmin, että sinne meni hiustupsut! :/

  VastaaPoista