torstai 2. kesäkuuta 2011

Kun sataa...laitetaan harmaan ilman vastapainoksi värikäs sadehaalari päälle.


...pompitaan kaikissa pihan lätäköissä, isoissa ja pienissä. "Tuolla! Tuolla! Tuolla!" hokee Miete lätäköitä osoitellen.

... käydään läheisessä tunnelissa tarkistamassa, onko etana ja kaiku siellä. "Etala, kotilo" selittää Miete. Kun Miete löysi isin kanssa ensimmäistä kertaa etanan, siitä puhuttiin koko ilta. Myös kaiku on hauska juttu: Miete huutaa "tä, tä, tä" ja kaiku vastaa.... kävellään kirppikselle, tehdään pieniä löytöjä ja nautitaan siellä helppo lounas. Ruoka maistuu aina vähän paremmin jossain muualla kuin kotona;)... kotimatkalla pidetään tiukasti kiinni uudesta kukosta. Kun kukon vatsaa painaa, se sanoo kukkokiekuu. "Painaa! Painaa!" komentelee Miete, kun ei itse jokakerta onnistu saamaan kukosta ääntä pihalle.

... sitten mennään kotiin ja otetaan päiväunet sateen ropistessa vasten ikkunaa.

Mutta tänään paistaa aurinko.
Nautitaan, siitäkin!

2 kommenttia:

  1. Silloin kun kerroit hankkineesi ton sadepuvun Mietteelle, mä arvasin heti että se sopii mitä parhaiten teille! Ja niin se tekee! Tosi kiva! :)

    Mekin käydään usein sadepäivinä kirppiksellä, jotenkin se sopii niin hyvin tunnelmaan :)

    VastaaPoista
  2. Toi haalari on kyllä tosi kiva pienen tyttösen päällä, veikea ja värikäs...vaikkei sinänsä parhaiten edustakaan mun vaatemakua;)

    Pääsispä taas pitkästä aikaa oikein kunnon kirppiskierrokselle, en ole tehnyt aikoihin hyviä vaatelöytöjä...

    VastaaPoista