sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Oranssi sydänOmasta mielestäni oranssi on oikeastaan ihan kiva väri lastenvaatteissa, ainakin jos sen kaverina on pinkkiä. Cupcaken oranssisydäntakki ei ollut mikään myyntimenestys, joten nyt sitä on tarjolla hyvällä alennuksella useissa nettikaupoissa. Harkitsen takin ostamista meille ensi kevättä odottelemaan. Kaveriksi pinkit, ruskeat tai ehkä jopa harmaat housut ja sitten jotkut ihanat asusteet...

Pipo ja huivi Catiminin uudesta syysmallistosta sopisivat upeasti pinkkioranssin takin rinnalle
Myös Kenzon syysmallistosta löytyy upeasti takkiin sopivia asusteita.Kivat ovat nämäkin Kenzot väritykseltään,
tosin itseäni miellyttää enemmän nuo ylläolevat, ei-niin-graafiset asusteet.Catiminin vauvapuolelta löytyisi asusteita hehkuvan oranssina


 Myös tämä Confetin setti olisi tosi kivan näköinen sydäntakin seurana


Harmi ettei mainittujen merkkien asusteita taida juuri alennusmyynteihin jäädä. Näitä ihania syysasusteita bongailin Melijoen sivuilta. Syysvaateuutuuksista riittääkin kirjoitettavaa ja katseltavaa varmasti vielä toisenkin postauksen verran, mutta palataan siihen vähän myöhemmin. Huomenna me lähdemme Mietteen kanssa pikku reissulle, joten palaan blogien pariin aikaisintaan loppuviikosta. Niin ja suurkiitos kaikille kommenteista edelliseen postaukseen. Nukkekoti on nyt hankittuna ja neiti on kovasti mielellään jo sillä leikkinytkin:)

5 kommenttia:

 1. Juuri tänään ajattelin, että pinkki ja oranssi ovat tosi raikkaat yhdessä, kun silittelin Nöpöä unten maille ja hänellä oli pinkkioranssit pikkarit yllään=) Ja aivan samaa tuumin tuossa taannoin, että jos vaan tykkäisin tuosta CC:n takin mallista, niin juurikin tuo pinkkioranssi takki meille tulisi alesta. Mutta ei tule, sillä CC:n ulkovaatteet eivät ole sykähdyttäneet minua ainakaan tähän mennessä. Leveä malli, luhyet hihat, nou nou.

  VastaaPoista
 2. Olisiko mahdollista saada postausta nukkekodista? Sellaista kun itse mielessä pyörittelen tyttöröiselle...:) Ja tosiaan, oranssi aivan liian aliarvostettu väri, se sopii todella kivasti juuri pinkkiin! Itsekkin olen tässä "uusin silmin" alkanut katsomaan tuota cupcaken oranssi sydämistä takkia. Se on ihana!

  VastaaPoista
 3. jarna: Erityisesti talvivaatteissa muakin on häirinnyt toi CC:n mitoitus mutta VK-takit ovat meillä toimineet ihan hyvin. Mutta eikös oo ihan kiva ettei ole hurahtanyt ihan samoihin vaatteisiin mihin "kaikki muut":)

  Inka: Tottakai voin tehdä postauksen nukkekodista, kiva kun pyysit:) Muutaman kuvan jo otinkin, mutta valitettavasti Mietteen huoneesta tulee usein vähän epäselviä kuvia riittämättömän valon takia (ei se siis missään pimeässä huoneessa joudu olemaan, mut ei vaan kameran tehot oikein riitä hyviin sisäkuviin :)) Mäkin aloin tosiaan hiljalleen lämmetä tuolle takille, vaikka alkuun se oli ihan nou-nou. Sen sijaan viime talven CC-mallisto ei oikein iske vieläkään. Saa nähdä tuleeko se hankittua ensi kevääksi, toistaiseksi en ole vielä tilausta tehnyt...

  VastaaPoista
 4. Samansuuntaisia ajatuksia on ollut minullakin viime päivinä :). En ole aiemmin paljon neidille oranssia ostellut, mutta nyt meille kotiutui alesta Cupcaken oranssi/pinkki paita ;).

  VastaaPoista
 5. Meillä oranssi on vanhimman pojan vaatteista tuttu väri, joten en oikein osaa mieltää sitä tälle meidän neidille. Mutta niinhän se yleensä on, että naisen mielipiteellä on tapana muuttua... ;)

  VastaaPoista