torstai 14. heinäkuuta 2011

Taas tää vaan mainostaa (huutis) ja vähän höpöttää

Tuntuu ihan tökeröltä höpötellä kokoajan huutiksesta. Ottaen huomioon tuon lukijamäärän blogini sivupalkissa, haluaisin kyllä kirjoittaa jotain kivaa - tai keksiä jotain kaunista katsottavaa - ihan kiitokseksi mielenkiinnostanne. Mulla on muutama hömppäpostaus työn alla, mutta en ole saanut niitä valmiiseen muotoon. Eilen melkein tein yhden postauksen, kunnes... "Äitiii, missä oleeeet, maitoooo, uutta maitooo". Rakas tyttäreni heräsi päiväunilta.

Lisäksi mä melkein voisin nimetä tän päivän päiväksi, jolloin meillä alkoi uhma. Mutta odotetaan nyt kuitenkin vielä vähän. Ehkä se oli ihan vain sattumaa että meillä vedettiin tänään herneen palkoja nenään ja treenattiin äänihuulia...



Mutta joo, lisäilin siis vielä vähän huutikseen juttuja. Minymon pallohaalarista tuli jonkin verran kyselyitä. Anteeksi etten ole henk. koht. vastaillut. Laitoin nyt kuitenkin sen huutikseen, katsotaan löytyykö sitä kautta ostaja vai aloinko liian ahneeksi...(maksoin siitä itse käytettynä häpeällisen paljon). Ja jotain muutakin ihanaa olisi tarjolla, tässä vähän makupaloja:






Kohti syksyä, kohti talvea...
Kohteisiini pääset TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti