keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Täydelliset mekot, osa 3

Tämä vanhanajan romantiikkaa henkivä mekkoihanuus täydentää postaustrilogiani. Rakkautta niiiin ensi silmäyksellä!IKKS

Olen syksyyn tekemässä tosi harkiten hankintoja. Meillä on paljon perusvaatetta, jotka mahtuvat vielä päälle, joten syksy menee hyvin pitkälti niillä. Hoidossa on kuitenkin tärkeintä että on mukavat ja helpot vaatteet päällä: legginsiä, trikoopaitaa, välikerroksia ja laadukkaat ulkovaatteet. Kaikkea löytyy. Itseäni H&M:n syysmallisto ei lopulta paljoakaan miellyttänyt, joten sikälikin on helppo pitää homma hanskassa. Niinpä nämä viimeisimmissä postauksissani esittelemäni mekkoihanuudet -tai edes joku niistä- olisi täysin ansaittu hankinta, koska olen muuten niin säästäväinen;) 

Mietinkin, olisiko tuossa IKKS:n mekossa jopa potentiaalia 2-vuotissynttärimekoksi (juhlat ovat joulukuussa)? Mitä mieltä olette? Onko liian synkkä/tylsä valinta 2-vuotiaan juhlamekoksi?
Samalta merkiltä löytyy niin ihania asusteita, etten malta olla nostamatta niitäkin tapetille:
Kelpais kyllä kaikki!

3 kommenttia:

 1. Juu, kyllähän sitä silloin voi näihin hieman hintavampiin panostaa jos ei mitään perussettejä tarvitse. Itse ainakin panostaisin. Ehkä ens keväänä vois olla meilläkin niin, kun nyt luulen näiden perusjuttujen mahtuvan vielä keväälläkin. Ehkä :)

  Ihana mekko, tosi kaunis! Itse kokisin sen E:lle liian synkäksi, mutta jos sen asustaa jollain hempeällä / värikkäällä niin muuttuuhan se ilme sillä. Ja toisaalta, kyllä mä sen Mietteen päällä näkisin. Ei meille, mutta teille kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Musta tuo on oikein hyvä synttärimekko. Asustat sitä jollain hempeämmällä ja panta päähän. Musta on kiva jos syksyn ja talven synttäreillä on vaihteeksi tämmöisiä tummempia mekkoja. Itse mietin juuri syyskuun loppuun tummansinistä synttärimekkoa. Meillä hamsterin varastoissa on niin paljon vaihtoehtoja, että saa nähdä mihin päädyn.

  VastaaPoista
 3. Mekko on niin kaunis ja sopisi varmaan hyvin Mietteelle synttärimekoks :).

  Edellisen postauksen ruutumekko on kans tosi nätti, harmi vaan jos se oli jo myyty loppuun.

  VastaaPoista