sunnuntai 14. elokuuta 2011

Meidän meandi-suosikit

Kuten moni muu, piti minunkin bloggailla heti keskiviikkona ihanista me&i-uutuuksista. Ensimmäinen työviikko kuitenkin hujahti ohi eikä bloggailulle oikein jäänyt aikaa. (Miete aloittaa hoidossa maanantaina, iik.)
Mutta mallistoon: tykkäsin tosi paljon. Pidin todella monesta naistenvaatteesta joskin ne loput sitten vaativatkin vähän sulattelua. Jos mulla olisi (poika)vauva olisi pöllökuviot ja velourhaaremit ihan ehdottomat! Mietteellekin löytyisi vaikka mitä ja vähän isommalle lapselle valitsisin ainakin ihanan sukulakuraidallisen swetaritakin...

Ihan ykkösvaatteeksi pomppi kuitenkin tämä suloistakin suloisempi pupuvelour ja tunikaan ihanasti mätsäävät raitaleggarit.


5 kommenttia:

 1. Pupuvelour on kyllä söpö! Tuo oli minullakin yksi suosikki uutuuksista :).

  Tsemppiä teille uuden arjen alkamiseen!

  VastaaPoista
 2. Tuo on söpö♥
  Mä en oo vielä koskaan Meandin vaatteista syttynyt,enkä syttynyt tänäkään syksynä. Ehkä sitten joskus :)

  Paljon tsemppiä ensi viikkoon! ♥

  Mä kirjoittelinkin jo blogissani meidän ekan viikon kuulumisia, hoito lähtenyt tosi hyvin käyntiin eikä mitään ongelmaa ole ollut. Paitsi äitillä, snif. Onhan tää nyt ihan kamalaa vaikka neiti itse hoidossa viihtyykin!
  Lumia on hoidossa syönyt hyvin, nukkunut kahtena pv päiväunet (!!!ei ole nukkunut siis yli puoleen vuoteen kotona!) sekä oppinut viikossa kuivaksi. Keväällä pottailu sujui jo tosi hyvin mut nyt kesä ja uhma hankaloittivat asiaa ja pottailu ollu loppukesästä vähän tauollakin, nyt vklp on menty kokonaan ilman vaippaa ja hoidossakaan ei ole tarvinnut kuin parina päivänä vaihtaa vaippa. Puhe on kehittynyt taas ihan hurjasti, Lumia on vklp puhunut paljon hoitokavereista. On tykännyt ja viihtynyt ihan silmin nähden. Muutamana aamuna loppuviikosta oli kotona itkeskelyä, että ei hoitoon mutta kun ulko-ovesta päästiin ulos, neiti jo kirmasi iloisena hoitoon edelläni juosten ja hyvä kun malttoi mulle lähtösuukot antaa.

  Toistaiseksi siis mennyt ainakin ihan tosi hyvin! Ja niin uskon teilläkin menevän ja Mietteen loppupeleissä viihtyvän hoidossa! Suurin työ taitaa olla äidillä itsellään pärjtä.. ainakin täällä päässä.

  Mut tsemppiä tosi paljon, hengessä mukana! Ja tuuthan sitten kirjoittelemaan kuulumisia? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna tsempistä, sitä tarvitaan vaikka eiköhän kaikki hienosti suju:) Toi pupuvelour on ihan teidän(kin) näköinen!

  Ihanaa Lumian äippä että tulit vierailulle. Mä oon ollut suorastaan epätoivoinen kun en oo päässyt sun blogia lukemaan! Jostain syystä tulee vaan erroria: niin on käynyt ennenkin mut välillä taas pääsen ihan ongelmitta. Outoa! Mutta siis ihan huippua että tulit kirjoittamaan kuulumisia ja kaikkihan on sujunut paremmin kuin voisi edes kuvitella! Äidin kärsimyksellehän ei mitään mahda mutta se jos lapsi viihtyy on suuri siunaus! Oon tosi tosi iloinen ja onnellinen teidän puolesta!!!

  VastaaPoista
 4. Toivotan myös kovasti tsemppiä Mietteen hoidossa aloitukseen:)

  Kyllä se töihin/hoitoon meno on vaan suuri virstanpylväs kotona vietetyn ajan jälkeen,
  sekä äidin että lapsen elämässä.

  Ovat muuten kivoja taas nuo meandin vaatteet:)

  VastaaPoista
 5. Mua ei nyt jotenkin iskenyt tämä syksyn meandi. Mutta yleensähän nämä ovat sellaisia, että ovatkin sitten livenä paljon söpömpiä.... Mut tais olla kutsuttukin kutsuille, tuli vaan mieleen... Pitääpä tarkastaa milloin se oli :) Harvoin sieltä lähtee ostamatta yhtään mitään...

  VastaaPoista