lauantai 26. marraskuuta 2011

Pilkkuja, sydämiä ja Iso paha susi
Löysin Huutonetistä suloisen puuvillaneulemekon. Eikö sovikin kauniisti tähän joulunaikaan? Viime viikolla Stocmannin läpikulkumatkalla silmiini osuivat myös täydelliset mustat samettitossut. En millään saanut tossuista tarkempaa kuvaa, mutta ihastuin tossujen pehmeään samettiseen materiaaliin ja niiden monikäyttöisyyteen: tossut voi pukea yhtähyvin juhlamekon kanssa kuin käyttää ihan kerhotossuinakin. Harmi vain, että pienin koko 24 osoittautui vielä liian suuriksi Mietteelle. Täytyy koittaa, auttaisiko pohjalliset asiaa.


Olimme tänään ystäväni luona Ihku-vaatekutsuilla ja Miete sai uuden mekon ensi kertaa ylleen. Vaikka ylläolevassa kuvassa ollaankin vakavana, sain ennen lähtöä napattua ihania hymy- ja pusukuvia Mietteestä ja isistä.


Sydäntunika Ihkudesing 

Ihkun vaatteet eivät saaneet minua sekoamaan, ja koko mallistosta löytyi tasan yksi meidän näköinen mekko, joka sattui olemaan vieläpä alessa. Jos suosit suomalaista desingia, kannattaa käydä kurkkaamassa kuvatekstin linkistä, löytyisikö Ihkusta jotain kivaa. Nyt on tosiaan joulualekin käynnissä.


Voi miten paljon olisikaan kirjoitettavaa meidän hetkistä. Pitäisi alkaa raivaamaan aikaa tälle rakkaalle harrastukselle, että minun pienen, vielä hetken aikaa alle 2-vuotiaan tytön tärkeät taidot tulisi kirjoitettua ylös. Mutta tämä syksy on imenyt minusta mehut kuin asfaltti valon. Toivon että alkaa helpottaa. Jos ei, täytyy keksiä jotain. Kaaoksenhallintakurssi. Lobotomia. Kodinhoitaja. Uudet aivot. Lyhennetty työviikko.Tai jotain. No, katsotaan.

Loppuun vielä hurjan jännä kuva meidän lukuhetkestä. Miete haluaa lukea Isosta Pahasta Sudesta, mutta toisaalta se on niin jännää, että hän harvemmin haluaa itse kääntää sivuja ja varmuuden vuoksi hän kurkkii kuvat sormiensa lävitse: "Iso paha susi nukkuu puiden takana, ei tarvi pelätä. Äiti pitää huolesta kiinni!" sanoo mun pikkuinen lukutoukkani.
"Pahaa sutta ken pelkäisi, tral lal lal lal laa", me lauletaan

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo neulemekko todellakin!

  VastaaPoista
 2. Ihania molemmat mekot :) Millainen mitoitus noissa ihku desingin mekoissa on? Itsekin tuota samaa katsonut mutta koot vaikeita. -Anna

  VastaaPoista
 3. Todella kauniin mekon olet löytänyt! Musta tuntuu, etten saa tarpeekseni tuollaisesta joulunpunaisesta väristä. Tekisi mieli pukeutua itsekin punaiseen, mutten raski ostaa oikein mitään uusia vaatteita itselleni, koska raskaus on niin loppusuoralla.

  Voi kuinka suloinen kuva Mietteestä tuota kirjaa lukiessa. Kuvassa jännitys on aivan käsinkosketeltavissa! ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jarna ja Katariina:) Mekko on tosiaan suloinen ja ihanan punainen!

  Anna: Kiitoksia:) Mielestäni nuo Ihkun mekot eivät vaikuttaneet ainakaan jättisuurilta mitoitukseltaan. Itse tilasin mekon koossa 98/104, ja vaikka tällä hetkellä Miete käyttääkin kokoa 92, en usko mekon olevan mikään jättisuuri vaikka sitä ensi keväänä jo käyttäisi hihoja hieman kääntäen. Uskon kyllä että Ihkun sivujen kautta voi laittaa meiliä ja kysyä tarkempiakin mittoja:)

  Satu: Kiitos Satu ja onnittelut äitiysloman alkamisesta, voi miten ihanaa ja jännää! Sulle muuten sopii punainen tosi hyvin ja pian se iso masu on enää muisto vain ja pääset itsellekin vähän hankkimaan päällepantavaa:) Minulle ei valitettavasti punainen sovi, joten tyydyn ihailemaan väriä muiden yllä. Toi Mietteen jännityskuva oli tosiaan niin hurja, että mun oli pakko lisätä tuo epätarkka hymykuva vielä postaukseen, ettei kellekään jää sellainen tunne, että kidutan lastani lukemalla hänelle liian rankkaa kirjallisuutta;D

  VastaaPoista
 5. Moikka, meillä on joulun vaatetus vielä ihan avoinna... Tuo huutamasi mekkonen on kyllä söpis. Ja voi miten ihana satuilija. -Tiina

  VastaaPoista
 6. Tiina: onhan tässä vielä jouluun aikaa:) Mietteen synttäreitä juhlitaan viikon päästä ja mulla on vielä tytön juhla-asu päättämättä, monenlaista sievää vaatetta kuitenkin löytyy joten ajattelin et jos ottais rennosti ja valitsisi vaan kaapista jotain...Ehkäpä siitä seuraavan postauksen aihe:)

  VastaaPoista