tiistai 6. joulukuuta 2011

Iloinen vahinko

Käytiin Mietteen kanssa eilen kaupassa. Pyörittiin kaupassa vaikka kuinka pitkään ja kävelymatkoihinkin meni aikaa. Jäimme vielä hetkeksi ulos keinumaan ja juoksemaan. Kotona syötiin illallinen, ja kun aloin laittaa tyttöä potalle, huomasin, että neidillä ei ollut lainkaan vaippaa -ja housut olivat täysin kuivat!

Enpä olisi uskaltanut tietoisesti jättää vaippaa pois ja tuollaista reissua tehdä. Että sellainen iloinen vahinko, et kai kuvitellut mitään muuta;)?

Naulakossa lumentuloa odotellut haalari pääsi ensimmäistä kertaa ulos
enkä minä saanut noista kahdesta silmiäni irti!
Kohta tulee lumiukkoja, sanoi Miete.


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille blogini lukijoille!

7 kommenttia:

 1. No olipa iloinen vahinko. Meillä pottailusta ei meinaa tulla oikein mitään. Ei kiinnosta ja pottaan on vaan kerran tullut jotain. Mutta ehkä sitten joskus meillekin sattuu näitä iloisia vahinkoja :).

  VastaaPoista
 2. En ihmettele että silmäsi lepäsi puvussa ja sisällössä, kauniita ovat kumpikin :)

  VastaaPoista
 3. Ei meilläkään onnistu pottailu, ei vaan kiinnosta neitiä, edelleenkään yhtään. No jos viim. keväällä (koko ajan siirtyy) ;)

  Tosi ihana asu Mietteellä <3

  VastaaPoista
 4. Saija: Nää on niin yksilöitä näissä potta-asioissa, ei teillä mitään kiirettä vielä ole. Kaikki aikanaan:)

  diidah: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Terhi: Kevät ja kesä on hyvää aikaa. Taitaa kuivaksi opettelu meilläkin siirtyä sinne, ei näin talvisin uskalla kauheesti (ainakaan tietoisesti) tehdä reissuja ilman vaippaa.

  Kuten sanottu eroja on varmasti paljan, Miete on suorastaan viihtynyt potalla vauvasta saakka, mutta hänen kovin meneväinen hieman alle kaksivuotias ystävänsä ei malta istua ollenkaan:)

  VastaaPoista
 6. Olipas hieno yllätys :) Meillä poika istuu mielellään potalla pitkäänkin mutta kun hätä iskee hän juoksee pissaamaan lattialle :/

  Onpa suloinen haalari!!

  VastaaPoista
 7. Ansu: Teidän pojalla on melko miehekkäät elkeet :D On noi pikkuihmiset niin mainioita <3

  VastaaPoista