keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Paljon paketteja

Mietteellä menee vieläkin hieman tuleva joulu ja kuun alussa vietetyt synttärit sekaisin. Kun olen kysynyt, mitä tyttö toivoo joulupukilta, hän on yleensä vastannut haluavansa kakkua. Eilen kysyin, että mitäs sinä aiot laulaa pukille. Paljon onnea vaan, kajautti Miete.Yritin eilen tehdä tytölle "jouluhaastattelua", mutta neiti vastasi nenäkkäästi lähes joka kysymykseen "Mitä!?". Tälläkertaa hänellä oli kuitenkin selvät sävelet lahjatoiveen suhteen ja hän ilmoitti tahtovansa nuken, tuttipullon ja tutin. Kuinkas sattuikaan: olin juuri samana päivänä hakenut kasan nukenhoitotarvikkeita, ja kirpparilta löytynyt oikein iso nukkevauva pötkötteleekin jo joulukääreissään työhuoneen sohvan takana piilossa. Tänä iltana tuli muuten lisätoiveena vielä keltainen ja vihreä matkalaukku, mutta niiden hankinta taitaa jäädä ensivuoteen :DPaketteja on kertynyt melkoinen kasa. Onneksi jouluun on enää hetki aikaa niin en ehdi tekemään enempää hankintoja. Kaksivuotiaalle tytölle on ihan liian helppo keksiä kaikenlaista. Eilen käärin vielä pakettiin ihanan Hello Kitty -käsisaippuan innokkaalle käsienpesijälle ja toiseen pakettiin sujautin puisen kalastussetin, jossa magneettiongen avulla saa kalastella kauniita kalavonkaleita.
Muutaman paketin päällä lukee "reippaalle kaksivuotiaalle" tai "suloiselle pienelle tyttöselle". Voidaan sitten yhdessä aattona miettiä, että ketähän siinä mahdetaan tarkoittaa...

Toivottavasti pienellä ei mene ihan pää sekaisin, koska niin paljon tosi mieleisiä ja kivoja leluja on tulossa. Meille tulee pukki aattona jo yhden maissa, joten onneksi siinä on vielä pitkä päivä aikaa leikkiä (lähdemme siis siitä oletuksesta, että päiväunia ei kuitenkaan malteta nukkua, kun isovanhemmatkin ovat kylässä). Ja jos vanhempia alkaa meno väsyttämään, voi Miete keitellä vaikkapa kahvit pukin tuomalla punaisella kahvinkeittimellä;)

2 kommenttia:

  1. Meillä oli yksi joulu ihan kamala. Nöpö sai nuken ja tarvikkeita ja alkoi leikkiä, kun häntä kehotettiin katsomaan muutkin paketit. Meni reppana ihan sekaisin ja ylikierroksille. Teki niin pahaa, että oli pakko laittaa loput lahjat pois ja jaella niitä sitten muutamana päivänä. Ja perään heti vielä synttärit! Huh!

    VastaaPoista
  2. Ihania lahjoja on Mietteelle tulossa.
    Ja jospa se tyttönen saisi jouluna sitä kakkuakin ;)

    Rentouttavaa ja tunnelmallista joulua ♥

    VastaaPoista