perjantai 13. tammikuuta 2012

Maalaa maailmasi

Miete on aina tykännyt piirrellä. Ympyrän keskelle tyttö yrittää hienosti kohdistaa silmät ja suun. Eräänlaisen ympyrän piirto sujuu jo Mietteeltäkin. Myös kirjaimet ovat alkaneet kiinnostaa. Tämän hetken hitti on kuitenkin Mietteen käden ääriviivojen piirtäminen paperille. Lisää, uudestaan, lisää...

Kerran tokaisin, että eiköhän me joku päivä piirretä koko tyttö paperille. Ja kun Mietteelle jotain lupaa, hän muistaa sen varmasti. "Piilletään koko tyttö papelille! Joo! Jipii! Kivaa!"

Tänään me sitten piirrettiin. Ja voi toista <3  Ensin tyttö kiepsahti innoissaan rytistyvän paperin päälle sikiöasentoon pötköttämään. Mutta kun aloin ohjata tyttöä oikeaan asentoon, reppana jännittyi silminnähden. Selkäranka kääntyi mutkalle ja hartiat nousivat korviin -puheenpälätyskin lakkasi. "Voi kulta jännittääkö sua noin paljon?" Jännitys kuitenkin katosi kun päästiin tositoimiin.äidin meikkisiveltimet uusiokäytössä


"Siitä tulee komea tyttö", Miete totesi :D


maalari aurinkoinen laittoi keltaista suuhun, silmiin ja varpaisiinja komeahan siitä tuli!


Minä piirsin ääriviivat sekä silmät ja suun. Miete maalasi. Lopullinen työ on vielä kuivumassa, mutta tuo viimeinen kuva on aika lähellä valmista. Lisäsin maalaukseen vielä tytön nimen ja päivämäärän. On mielenkiintoista tehdä sama uudestaan vaikkapa vuoden päästä ja nähdä miten lopputulos muuttuu. Tällä kertaa siveltimien käyttö ja maalipurkkien järjestely taisi olla kiinnostavampaa kuin oman kuvan värittäminen.

Taidetuokion jälkeen isi vei tytön kylpyyn, joten mukavissa merkeissä alkoi viikonlopun vietto.

Hyvää viikonloppua kaikille lukijoilleni!
Haastan teidätkin piirtelemään komeita tyttöjä ja poikia :)


P.S. Tiimarissa on 50-70 prosentin alennuksessa kaikkea kivaa. Ihanaa synttärirekvisiittaa lapsille merirosvoteemasta viidakkoon ja prinsessajuhliin, muumiaiheisia kansioita, askartelutarvikkeita, lahjapapereita, tosi kauniita salkkuja pikkutilpehöörin säilytykseen jne.

6 kommenttia:

 1. Juuh. Ei taida ihan vielä onnistua meidän neidin kanssa :D. Lopputuloksena olisi takuuvarma kikatuskohtaus ja ääriviivat jotka eivät ole siellä päinkään missä pitäisi. Mutta ehkäpä vuoden päästä sitten.

  Hieno tuli teidän kuvasta! Teippaatko seinään ja ihastelette sitä ainakin seuraavat kaksi viikkoa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä tuo taideteos saa hetken olla esillä, harmi kun ei satu olemaan noin isoja kehyksiä;)

   Poista
 2. Tosi komea! :)
  Ihana idea, meidänkin täytyy tehdä tuollainen, kun Luna vähän kasvaa ja malttaa pysyä paikallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan hauskaa puuhaa, voin suositella:) Meidän piti mennä ulos luistelemaan, mutta oli niin kauhea tuuli että piti keksiä jotain muuta...Tuo Luna on niin kaunis nimi <3

   Poista
 3. Tosi hieno kuva! Meillä on kanssa tuo käsien ääriviivojen piirtäminen ollut pop viime syksystä asti, kun Ennan kummi toi piirtolevyn. Maalaaminen, muovaileminen, askarteleminen... Kaikki on pop. Ja vieläkin muistellaan, kuinka syksyllä täti hoidossa teki Ennan kädet paperille (isänpäiväkortti) <3.

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana idea, pitääköhän meidänkin toteuttaa!

  VastaaPoista