sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Onko tämä todellakin sama mekko!?

Mulla on ollut oikeastaan tasan yksi alehaave. Sellainen jota olen kytännyt pitkään ja hartaasti. Haave näyttää tältä:


IKKS


Kyseistä mekkoa en ole nähnyt muualla kuin Melijoen nettikaupassa. Jossain kohtaa oli pieni 10% alekamppanja, mutta koska kokoja näytti olevan hyvin jäljellä, päätin vielä odottaa. Kun alennus nousi kolmeenkymmeneen prosenttiin, päätin toimia. Mutta... en saanut tilausta tehtyä. Jokin siinä vaan tökki ja kun homma osui vielä keskelle työviikkoa, mulla ei ollut aikaa ihmetellä sen enempää koko tilausta. Niinpä mekot hupenivat silmissä, kunnes jäljellä oli enää pienin koko. Voi nyyh...

Yritin etsiä ja googlella mekkoa muista nettikaupoista tuloksetta.
Tehdä täräytin sitten lohtutilauksen erääseen toiseen nettikauppaan (siitä lisää myöhemmin);)

Tänään sitten eksyin sattumalta Punavuoren peikko -nimiseen nettikauppaan ja mitä ihmettä: Onko tuo puoleen hintaan alennettu mekko todellakin se sama josta olen uneksinut kaikki nämä kuukaudet?

IKKS


Tuon alemman kuvan perusteella se kuuluisa rakastuminen ensisilmäyksellä olisi kyllä jäänyt väliin...Miten nuo kuvat voivatkin olla niin erilaiset?! Nimen perusteella kyseessä on kuitenkin tismalleen sama mekko :/ 

Onko kukaan muu törmännyt vastaavaan? Toisessa kaupassa mekko on upea ilmestys ja toisessa -anteeksi nyt vaan- aika epämääräinen ilmestys. Miltähän tuo mahtaa luonnossa näyttää? No, se selviää pian...

22 kommenttia:

 1. Kuvat ovat hyvin tärkeitä, kun halutaan ihmiset ostamaan. Suttuiset kuvat, joihin ei ole panostettu, saavat asiakkaat kaikkoamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Ihan perusvaatekin saadaan näyttämään houkuttelevalta kun kuvaan panostetaan, minusta se kuuluu kaupan ammattitaitoon! Ja jos vaatteen hinta on vieläpä kymmeniä euroja niin ei se taatusti huonolla kuvalla myy.

   Poista
 2. Eihän tuo voi olla sama mekko... Oisko tuo toinen jotain maanantaisarjaa... :oO Toisaalta kyllä stageingilla ja valokuvaajan ammattitaidolla on myös merkitystä. Toivottavasti vastaa mielihaluja1 :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempien mekkojen nimi on myynti-ilmoituksessa sama, mutta oudolta tuo tosiaan tuntuu. Pakko se nyt oli tilata kuitenkin katsottavaksi. Toivottavasti ihme tapahtuu ja se on oikeasti ihana:)

   Poista
 3. Toi punavuorenpeikon myyntikuvahan on ihan vitsi!! Miten kehtaa julkasta tollasen. Jossain huuto.netissä menis viel läpi, mut et firma harjottaa nettikauppaa tollasilla myyntikuvilla?!?! Ei herranen aika!

  VastaaPoista
 4. Ohoh, ihan oikeesti? Toi punavuoren kuva on kyllä surkea, miten voi moisesta mekosta saada noin ruman kuvan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toihan on kuin prässin alle jäänyt :)

   Poista
 5. No oho... Ylemmässä kuvassa materiaali näyttää joltakin "ribbimäiseltä" puuvillalta ja alemmassa ihan sileältä (mutta helposti rypistyvältä) puuvillalta. Onpa tosiaan saatu samasta mekosta hyvin erilaiset kuvat! Jännä tosiaan nähdä miltä mekko oikeasti näyttää. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä Melijoen tuotekuvauksessa mainittiin että tuo on nimenomaan sellaista tarkoituksella ryppyistä puuvillaa. Kävi mielessä että oisko toi jotenkin jossain paketissa painunut tai silitetty kuvausta varten. Mielenkiinnolla odotan mitä paketista paljastuu:)

   Poista
 6. Hihat kyllä näyttää erilaiselta, mutta johtuuko se tosta napituksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi hihan halkiot ja napit jää tuossa alemmassa kuvassa taakse näkyviin, Melijoen kuvassahan mekon toista hihaa on vähän käännetty yksityiskohdan esiintuomiseksi.

   Poista
 7. näyttää kyllä erilaiselta mutta sama mekkohan toi on! noi hiatkin on paremmin esiteltynä tossa ekassa kuvassa, noin että ne saa siis auki :)

  IHANA tää sun uus ulkoasu, siis varsinki tää uus kommenttijutska! Tosi selkeä ja ihana. Kateeks käy, ehkä jopa täytyy vaihtaa ittellekkin jossain vaiheessa. Soriiii, ehkä joudun matkiiiiii ... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin tykkään että tää mykyinen blogin ulkoasu on mukavan selkeä ja yksikertainen, kuten kirjoittajansakin hah hah:) Mutta yksi tunnustus: mulla ei ole siis minkäänlaista hajua, miten tää kommentointi tällaiseksi muuttui. En ainakaan tietoisesti ole itse mitään muutoksia tehnyt, olen vain mielenkiinnolla seurannut kuinka tämä bloggerin käyttö on viimeaikoina muuttunut ja yritänyt pysyä perässä;) Mutta tää on kyllä tosi kätevä:)

   Poista
 8. Voi apua! Näiden juttujen kanssa minäkin painin, otan itse kuvia tuotteista kun on osoittautunut, että valmistajan kuvat vääristävät väriä jne.. joskus kiireessä ei ehdi muuta laittaa, mutta pyrin siihen että olisi sekä että. Kuvat ovat erittäin tärkeitä ostopäätöstä tehdessä ja mieluiten mahdollisimman monta kuvaa, niin saa oikean käsityksen tuotteesta. Minäkään en ole mikään ammattikuvaaja, mutta kova halua oppia on!

  Tuotteet ovat moneasti paketista ottaessa todella ryppyisiä..siinä onkin taiteileminen että saa hyvän kuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla ei ole mitään hätää, hyviä kuvia on sun nettikaupassa ja aina on plussaa jos näkee vaatteet myös mallin päällä -herättää ihan eri tavalla ostohalun ainakin meikäläisellä:) Mietinkin, että luulisi olevan kaikkien etu jos valmistajat antaisivat jälleenmyyjien käyttöön hyvän määrän valmiita kuvia, mutta eipä niiden käyttö tietenkään houkuttele, jos ne vääristävät todellisuutta.

   Poista
 9. Kivan blogin löysin ja lukijaksi tulin.

  Riikka

  VastaaPoista
 10. On kyllä aikamoinen ero. Toivotaan että mekko on todellisuudessa ykköskuvan veroinen!

  Hei mistä sä olet säätänyt näitä kommentteja noin että pysyt vastaamaan jokaiseen erikseen? Mä en tälleen äkkiseltään sitä itse löytänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentoinkin tossa jo Jensballe että ei mitään hajua!?! Tää vaan yhtäkkiä muuttu tällaiseksi:)Mulla on muutenkin blogger muuttunut ihan hulluna, kaikki tilastot kuten tuloliikenne ja kävijämäärät tulee suoraan näkyviin ja muutenkin koko hallintapaneeli on ihan erinäköinen kuin ennen. Onko sulla tullut hallintapaneeliin muutoksia? Löytyisköhän jostain joku "päivitä blogger" kohta?

   Poista
  2. Aijaa, ei mulla kyllä ole muuttunut mikään. Hassua. Tosin nyt kun muistelen niin mulla taitaa olla se vanha systeemi käytössä kun sen edellisen uudistuksen jälkeen (vuosi sitten tms) en saanut kuvia lataantumaan. Pitää tosiaan koittaa sitä uudestaan jos siinä on näin kivoja juttuja :)

   Poista
  3. Tuolta löytyy tietoa tuosta kommentointiuudistuksesta: http://buzz.blogger.com/2012/01/engage-with-your-readers-through.html

   Poista