sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tässä pikku pupu on, tässä äidin näät

Mulla menee lapsen riemu suoraan ihon alle. Jouluna jännitin pukin tuloa niin, että heräsin aamulla jo ennen kuutta. Viikonloppuna kävimme naamiaissynttärieillä, ja kun näin Mietteen valtavan innostuksen, olin pian ihan täysillä mukana itsekin. Se oli tosin ihan Mietteen idea, että tehdään äidillekin viikset ja nenä:)

Äidin pikku pupu <3


Vielä iltapalalla laulettiin pupulaulua sellaisella innolla että maitomuki kaatui. Hiukan meinasi itkettää, kun viikset ja nenä pyyhittiin pois, mutta sekin kääntyi ylpeydeksi kun isi alkoi kehumaan kuinka upeasti Miete osaa putsata, ihan itse :)

13 kommenttia:

 1. ihana pieni pupu, tosi suloinen tyttö! :) Se on kyllä ihanaa, miten pienen ihmisen ilosta tulee itsekin niin hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu, aivan ihanalta vaikuttaa tämä sinun blogisi :) Ja niin suloinen pieni pupu..ja myös se vähän isompikin (ihan tasapuolisuuden nimissä).

  VastaaPoista
 3. voi että kuinka suloinen pupu töpöhäntineen :)

  VastaaPoista
 4. Saija: Hih, kiitos:)

  Marianne: Oli kyllä suloinen pupu ja innostui kovasti poseeraamaan kameralle:) Lapsen aito ilo on niitä tärkeimpiä onnen hetkiä arjessa -ja juhlassa myös:)

  Jonna: Tervetuloa seuraamaan ja kiitos kommentista :D

  darkangel1981: Töpöhännästä saan kiittää ompelutaitoista ystävääni:) Kruunasi kyllä asun!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Minna ja Aamuaurinko:) Kumpa voisikin joka aamu meikata itselleen viikset ja nenänpään, näytin huomattavasti söpömmältä kuin normaalisti -ja saisin varmasti ihmiset hymyilemään ;D

  VastaaPoista
 6. Voi supersuloinen pupu! Tiedän niin tuon tunteen kun itsekin innostuu lasten innosta ja ilosta :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on ihan sama juttu, Artun myötä innostun kaikista lapsellisista jutuista, ja oon ehkä välillä vielä vähän enemmänkin innoissani kuin tuo pieni mies :D Mut se on niin ihana nähdä toisen riemu, ja samalla sitä muistaa omasta lapsuudesta ne kaikki kivat asiat, mitkä kutkutti mahassa ja teki olon mukavaksi :)

  Ihana toi teidän yhteiskuva, ja Miete on ollut tosi söpö pupu <3

  VastaaPoista
 8. Voi kun suloinen kuva teistä yhdessä :)

  Huomasin myös toisen blogisi, täytyypi seurata. Itsellä menossa myös jonkinlaista liikunta- ja kiinteytysprojektia. Salia ja juoksua otettu tähän alkuun ja myös ruokaa haluan miettiä uudella tavalla.

  VastaaPoista