keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tyttö ja luistimet

Viime viikonloppuna kävimme luistelemassa. Olin jo varautunut siihen, että neiti saattaa haluta luistimet heti pois jaloistaan, mutta mitä vielä! Minä itte... Kiinni ei olisi saanut ollenkaan pitää, vaikka pakkohan se oli.
Miete oli hoidossakin innokkaana selittänyt, että äiti osti luistimet kiippikseltä ja me mennään viikon päästä luistelee...

Kypärää me ei tajuttu ottaa mukaan. Olihan se vähän noloa, kun kaksivuotiaamme alkoi itse kysellä, että missäs hänen kypäränsä on... Isi kävikin sitten ostamassa aivan ihanan pinkin kypärän, joten kyllä nyt kelpaa. Siitä on pakko saada vielä kuvakin tänne blogiin kun on niin kerrassaan söpö:)

Ensi viikonloppuna uudestaan! (Mulla on vaan yksi vapaapäivä tällä viikolla mutta ei mietitä sitä nyt.)


13 kommenttia:

 1. Siis mitähäh? Eihän 2-vuotiaat luistele, eihän? Olin jotenkin asennoitunut aloittamaan talviurheilut vasta muutaman vuoden päästä...

  t: nimimerkki aloitin hiihtämisen vähän alle 2-vuotiaana (hups)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa niin ja ei kai teillä vaan käytetä jarrusukkia kengissä? Eikös noissa kärpässienissä ole jarrut? Ei muuten mutta kun minulle on sanottu ettei niin missään tapauksessa saa tehdä :D. Asiahan ei tietysti minulle millään lailla kuulu ;). Syyksi sanoivat että jalka asettuu kenkään huonosti eikä pääse liikkumaan kun ne jarrut estävät... Tiedä sitten mikä on totuus :D.

   Poista
  2. Mulla on yks urheiluhullukaveri, jolta olen varmaan saanut vaikutteita:) Eihän tuota luisteluksi voi vielä kutsua, mutta onhan se söpöä päästä kokeilemaan... Jarrusukista: Mä taas oon kuullut että niissä jalka ei pysy lämpimänä?! No, mä oon niin turhamainen että valitset yleensä sukat muun vaatetuksen mukaan;) Ja onhan tuo neiti pystyssä toistaiseksi pysynyt (paitsi niillä luistimilla;)) ja jalatkin ovat olleet lämpimät. Luistimissa oli toki myös villasukat.

   Ja hei hiihtoa olisi kanssa ihana päästä kokeilemaan pikku Mietteen kanssa!

   Poista
  3. Niin no joo, ne villasukat toki muuttaa asian :D.

   Siitä vaan suksia hankkimaan. Tietää lisää kuntoilua äidille. Minä kun aloitin 2 vuotiaana niin hiihdin vain suoraa latua ees taas ja huusin talon päädyssä aina äitiä kääntämään ja sitten hiihdin karkuun :D.

   Poista
 2. Ihana pikkuinen luistelija neiti ♥ Meilläkin luistelu on ihan huippu juttu ja sinne menoa kysellään harva se päivä! Ja sama juttu, kiinni ei saanu pitää, vaan minä itse! Ja sitten kun neiti minä itse meni pyllylleen niin kuitenkin meinasi alahuuli vähän väpättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrrr... Onneksi Miete ei vielä osaa kovin aktiivisesti vaatia luistelemaan: mä en ehkä tarkenisi seistä ihan joka päivä siellä kentällä -tai vähintäänkin mulla menis selkä;) Mutta tässähän on se etu, että kun aikaisin aloittaa niin pian se sujuu jo vähän itsenäisemmin...

   Poista
 3. Ihana! Siitä se lähtee :). Meilläkin tuo 2,5v aloitti samat puuhat. Isosiskonsa oli kyllä vanhempi aloittaessaa.

  Tuosta CC:n ihanuushaalarista. Onko sen kanssa ollut mitään ongelmia? Meinaan niitä surullisen kuuluisia teippaus- ja saumaongelmia. Meillä on Neelulle tuo sama haalari ensi talveksi, ja en kestä, jos se on joku sekunda :(. On meinaan niin kaunis! Hitsi, kun mäkin haluisin nuo Cuppiksen omat hanskat haalarin kaveriksi, mutta ei niitä oikein enää alessa näkynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en malttanut osottaa ensi talveen, kun sattui niin edullisesti kivat luistimetkin löytymään:)

   Tuo haalari on kestänyt meillä oikein hyvin. Suhteellisen paljon sitä on aran värin takia pestykin. Ja herättää muuten melkoista ihastusta <3 Ainoa miinus on se, että tuo mallihan on tommonen teletappimalli, että vartalo-osa on tilava ja väljä ja erityisesti puntteihin kaipaisin hieman pituutta lisää. Noita hanskoja tupsahtelee taatusti huutikseen ennen ensi talvea, joten sieltä sitten nappaamaan:)

   Poista
 4. Oi, teillä on innostuttu luistelusta! Itse ajattelin että ensitalveksi typylle pitäisi saada sukset ja luistimet...mutta jos kirppiksellä vastaan tulee edukkaasti jommat kummat niin meilläkin alkaa "talviurheilu" jo tänätalvena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin mäkin sen ajattelin:) Tosi hyvin oli meidän kirppiksellä luistimia tarjolla, vaikka nimenomaan niitä lähdin etsimäänkin (eihän kirpparilla yleensä ole mitään mitä vartavasten hakee;)). Mä maksoin noista 5 € ja mies hankki niihin kunnolliset sporttipohjalliset:)

   Toivottavasti tekin pääsette vähän kokeilemaan talviurheilun iloja!

   Poista
 5. voi ihan ootan et mekin saadaan ne luistimet pian, pitää taas muistuttaa siskoani et katsoo onko niillä ja tuo kun tulevat helmikuussa... tänään meillä neiti halus toisen kerran sukset jalkaan ja pitkän matkaa hiihti... pian ens talvena mennään kunnolla ladulle tai miks ei jo tänä talvena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella että teilläkin jo hiihdetään:) Toi hiihto on varmasti paljon luistelua palkitsevampaa pienelle lapselle. Olis kyllä ihana päästä kokeilemaan sitäkin...

   Poista
 6. Hauska pieni luistelija! Meillä on pian 2 viikkoa ollut talvi ja vieläkään ei ole luistimia hankittu. Viikonloppuna mars ostoksille jos ensiluistimet vihdoinkin nelivuotiaalle... ^_^

  VastaaPoista