keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pikkukansaa


operaatio lelusalkun tyhjennys (ja etutukan kasvatus)

 

Ihania pieniä leluhahmoja on tullut vastaan kirpparilla. Muumifiguureita olen tuonut parilta työmatkalta tuliaiseksi -ja aion tuoda jatkossakin. Småfolkin paita tuli ostettua hetkellisessä mielenhäiriössä. Ehkä turhankin retro makuuni... Paita on muuten ensimmäinen vaatteemme kyseiseltä merkiltä ja materiaali vaikuttaa laadukkaalta.


Äiti mulla on taskut!Leikkisää viikon jatkoa!
                                         

20 kommenttia:

 1. Meillä oli ihan mielettömästi noita muumifiguureja, kun isot lapset oli pieniä. Olen myynyt kaikki kirppareilla. Eikä meidän pikkuiset niin paljon Muumien perään olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en varmaan raaski myydä koskaa pois, me kun tykätään niistä koko perhe:) Kun ne eivät ole enää leikeissä käytössä saavat nököttää vaikka hyllyn reunalla koristeena:)

   Poista
 2. Mun mielestä tuo Småfolkin paita on just mainio. Meillä oli Neelulle monta merkin bodya, kivan lapsekkaita :).


  Ihanat pikkukansakokoelmat teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin tuo meidän ainoaksi Småfolkiksi jää:) Liian retroa tai ei, mutta plussaa tosiaan siitä, että vaate on nimenomaan lapselle tehty!

   Poista
 3. Meilläkin on toisella tytöistä otsatukan kasvatus menossa (halusi viimeksi itse että hänelle leikataan otsatukka), hidasta hommaa... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä varmaan käy, että kun etutukka on viimein kasvatettu pois, osaa tyttö jo itse vaatia itselleen otsatukkaa:)

   Poista
 4. Ei oo totta miten isolta tytöltä Miete näyttääkään! Ihana :)

  Småfolkin vaatteissa on kyllä tosi laadukkaat materiaalit - säilyvät hyvinä lukuisista pesuista huolimatta. Harmi kun ovat meidänkin makuun liian retroja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä innostuin sen verran merkistä, että täytyy jatkossakin seurata olisiko siellä jotain Mietteelle sopivaa...kyllä aina yksi vähän retrompi mukaan mahtuu;) Miete on tosiaan jo niin ison tytön näköinen... ja ilmoittaakin päivittäin olevansa iso tyttö -mutta usein myös sanoo olevansa vauva;)

   Poista
 5. Jos kyllästyt kissapaitaan niin tunnen hyvin läheisesti yhden kissoista pitävän pienen tytön jolle se kelpaisi ;).

  Nuo pikkulelut onkin hyvä kerätä leikin jälkeen talteen salkkuun, tuntuvat jalan alla meinaa aika ikäviltä :D.

  Kateudella katselen tuollaista etutukan kasvatusta, meillä kun on vielä hieman matkaa siihen että olisi kunnolla edes sitä etutukkaa mitä kasvattaa :D. Lapsen hiusmalli on suoraan 80-luvulta, päältä pystyssä ja takaa pitkä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo paita ennemmin tai myöhemmin kiertoon lähtee:)

   Hieman suloinen tuo teidän tytön tukkamalli:D Meidän ex-naapurilla (n. 50-vee nainen) oli muuten samanlainen...Mä laitoin Mietteen tukkaan heti pompulaa ja pinniä kun vaan vähän oli haivenissa pituutta ja näin jälkikäteen kuvista katsottuna se näyttää ehkä vähän koomiselta...

   Poista
 6. hih mäkin sorruin muutama vko sitten juuri samaiseen småfolkin paitaan. Ensimmäinen meilläkin kyseiseltä merkiltä. Mä tykkään kyllä paidasta, kivaa vaihtelua meidän muuten aika erilaiseen pukeutumiseen.
  Mietteellä on ihana "ison tytön tukka". Meidän 2-vuotiaalla on vielä aika ohut vauvatukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuota vaihtelua mäkin ajattelin:) Iloisia, mielikuvitusta ruokkivia väripilkkuja tarvitaan lapsen vaatekaappiin. Eikäs ole aika ihanaa, että kaksivuotiaassa on vielä jotain vauvamaista, vaikka sitten se tukka:)

   Poista
 7. Kylläpäs Miete näyttää otsatukka ylhäällä niin isolta tytöltä:)
  Meidän tyttö ei ole toistaiseksi antanut laittaa tukkaansa mitään lenksuja tai pinnejä:(
  Tosi kiva paita myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vähän ilkeä äiti ja olen sinnikkäästi laittanut tukkaa pikku vastustelusta huolimatta...toki pinnit ja pampulat lentää toisinaan samantien pois, mutta viimeaikoina (*koputtaa puuta*) tyttö on tyytynyt kohtaloonsa:)

   Poista
 8. voi kuinka iso tyttö jo! Oikeasti, siis jotenkin tollanen isojen tyttöjen tukka, siis menis ihan jostain 4 vuotiaasta ainakin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös toi kampaus ole ihan virallinen pissiskampaus;) Joten ei ihme että vanhentaa:D

   Poista
 9. Mä olen monesti selannut småfolkin vaatteita kun niiden laatua niin kehutaan, mutta kuosit ei ole oikein meidän pukeutumiseen sitten natsanneet. Tuo teidän paita on kyllä tosi söpö ja sopii musta Mietteelle mainiosti!

  Mullakin oli aikeena kasvattaa E:n otsatukka pois, mutta kun pinnit ei kelpaa niin eihän siitä mitään tullut. Pätkäisinkin sitten kunnolla puolesta otsaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pätkäisin viime kesänä etutukkaa siihen malliin, että oikein säälitti tytön kynitty otsa...Kuten tossa jo yllä kommentoinkin, niin olen kyllä käyttänyt "pakkokeinoja" ja ilmoittanut neidille, että tukan harjaus ja laitto on samanlainen pakollinen toimenpide kuin hampaitten pesu...Aika usein Miete alkaa huutamaan harjan nähdessään, että "Takkuja tulee! Takkuja tulee!" (hän siis kuvittelee että harja tekee ne takut tai jotain:/), mutta purkan tai pastillin ajoitus oikealla hetkellä on antanut sopivasti pelivaraa tukan laittoon.

   Ei teilläkään kauaa mene, kun E on jo vaatimassa monen monta pinniä päähänsä:)

   Poista
 10. Viime kesänä postasit valkoisesta H&M:n rusettipaidasta. Nyt H&M:llä on saman mallisia: valkoisia, joissa on beige rusetti, ja tummansinisiä, joissa on lintuja. Nettikaupassa en nähnyt niitä.

  VastaaPoista
 11. No nyt mainitsemiani paitoja on myös H&M:n nettikaupassa. Småfolkista piti sanoa, että voisko lähempänä teidän tyyliä olla esim:

  Pöllötunika: http://www.hjartatmitt.se/PICTURE/3759-3-style-13-209-17.png
  Kissatunika: http://www.hjartatmitt.se/PICTURE/3363-3-style-13-204-22.jpg
  Kissapaita: http://images.filabel.dk/Images/Products/SMAAF-10629-1.jpg

  VastaaPoista