keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Mekollinen merellistä romantiikkaa

Olen ollut Bogin vaatteiden laatuun tosi tyytyväinen, mielestäni niiden trikoo säilyy siistissä kunnossa pesusta toiseen. Bogilta löytyy myös aina jotain silmää miellyttävää. Tällä kertaa ihastuin suloiseen pinkkiin trikoomekkoon: ihana väri, ihana frillahelma ja ihana kukkanappi rinnassa. Mukaan nappasin myös kahdet kauniit legginsit.

Mekko on suurensuuri vielä tällä hetkellä (veikkaan että toi kokomerkintä 86/92cm on virheellinen, sillä muissa saman koon mekoissa ei ollut tuota nappisysteemiä ollenkaan -varmaankaan siksi, että siitä "voi irrota pieniä osia"). No, Mietteen ruokahaluista päätellen meillä on kuitenkin kasvukausi menossa, joten toivottavasti asu on kesään mennessä sopiva:)

Mekkoon yhdistäisin mieluiten juuri nuo kuvan tummansiniset legginsit ja ihana tummansininen hattukin meillä olisi kesäjemmoissa odottelemassa. Aika ihana, vähän merihenkinen kokonaisuus.

Oli muuten vähän pakko leikitellä kuvankäsittelyllä, kun Picasaan oli tullut kaikenlaista uutta kivaa, jee! Taidan tehdä pääsiäispostauksen käsitellen kuvat ihanaan 60-luvun henkeen...(yritän saada sen tehtyä ennen vappua;)).

5 kommenttia:

 1. Meillä on tuo mekko harmaana ja samat raita leggarit. Ihan meidän lempparit! Tampereella en nähnyt tuota pinkkinä, vitsi miten ihana sekin! Mistä sinä ne ostit?

  VastaaPoista
 2. Tampereen Stoccalta kyllä ostin nämä, siellä näkyi mekkoa sekä pinkkinä että harmaana. Meillä on edelleen käyttöä odottamassa yksi ihana Toffeen harmaa trikoomekko, jossa on kauluksessa frillaa -siksi tuo pinkki oli nyt helppo valinta. Muistaakseni teillä on ollut myös se sama Toffeen harmaa mekko:)

  VastaaPoista
 3. Oiskohan pinkit tullut sitten myöhemmin kun minun tarkka silmäni ei niitä huomannut ; ))
  Hakisin heti jos olisi lähempänä.. eihän sulla ois asiaa sinne lähiaikoina. Voisin maksaa sulle mekon ja postarit jos lähetät mulle. : )

  VastaaPoista
 4. Voisin huomenna koittaa poiketa siellä kun on muutenkin asioita hoidettavana keskustassa, en lupaa 100%:sti mutta yritän :) Mitä kokoa kaipailet?

  VastaaPoista
 5. Kiva juttu, ei mitään ressiä asiasta jos nyt vaan satut sielläpäin käymään niin nappaa mukaasi. : ) Koko sais olla 104/110cm. Laita mulle sitten viestiä info(at)pikkuminea.fi

  VastaaPoista