keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Pääjalkainen ja pupun viikset

12.5.12


Miete osaa piirtää näin hienosti! Pää, silmät, nenä, suu, kädet ja jalat! Voi että miten HIE-NO! Sitäpaitsi kuva on aika näköinen. Isillä on pitkät koivet.

Mutta eihän ne taiteilut siihen loppuneet. Minä olin jossain käymässä, ja isi "vahti" Mietettä. Alakerrasta oli kuulunut riemunkiljahduksia ja kun isi oli menyt katsomaan, oli Miete hihkunut innoissaan: "Minä olen iso pupu!" Tyttö oli varmaankin ensin keksinyt "pupuhatun" lipaston alalaatikosta ja sitten hakenut pulpetista tussin täydentääkseen kokonaisuuden...Hienosti oli pupun nenä ja viikset piirretty, sekä itselle että nukelle (ja viimeiseksimainitulta ne jopa lähtivät aika helposti poiskin). Aika valloittava temppu:) Tyttö oli onnellinen kun sai lähteä uloskin pupun näköisenä ja viiksiä esiteltiin ylpeänä muillekin. "Tehläänkö äitillekin pupun nenä ja viikset? Minä voin piiltää!"

8 kommenttia:

 1. Ihana pupu! Mulle alkaa tässä vähitellen valkenemaan myös että piirtää voi muuallekin kuin paperiin ja seinään (viimeksi mainittuun ihan itse ja ilman lupaa). Meillä tosin jynssättiin vasta käsiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas on säästytty piirtelysotkuilta melkein kokonaan -no toki kerran sai Ikean nojatuolinpäällinen siniset raidat:) Ja mä kun luulin että kaikki lapset piirtelee seiniin:) Mut toisaalta kyllä se Miete vielä ehtii villiintyä: itse olin jo murrosiässä kun kirjoitin oman huoneen seinälle sanan "paska" :DDD

   Poista
 2. Hieno piirrustus!!! <3 ja niiiin söpö pikkupupu, ihanasti keksitty ja toteutuskin niin onnistunut tuolla pupusella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan upea piirrustus, *pakahtuu ylpeydestä* ;) Ja oli tosiaan niin suloinen tuo pupuksi muuntautuminen, että ei varmasti tyttöselle tullut mieleenkään tekevänsä jotain kiellettyä:)

   Poista
 3. Täytyyhän pupulla nenä ja viikset olla :D

  Hieno isin kuva!

  VastaaPoista
 4. *hih* hattu on vähän kuin kosmetologilla olisi :)

  VastaaPoista
 5. No niin muuten onkin! :D Tosta puuttuu vaan kurkkuviipaleet silmiltä ja vähän enemmän vielä sinistä mössöä naamaan...:)

  VastaaPoista