maanantai 20. elokuuta 2012

Lempimekko ja polvisukat


H&M:n syysmallisto oli mielestäni paras aikoihin! Kuvan mekko hurmasi kerrasta sekä äidin että tyttären.

Tässä kuvien lomassa voisin mainita, että Miete on nyt toista täyttä viikkoa hoidossa, eivätkä hoitoaamut ole sujuneet kovin aurinkoisissa merkeissä paitsi mitä säähän tulee. Tänä aamuna tyttö aloitti itkun heti herättyään, eikä se loppunut ennen kuin olin jo vienyt tytön hoitoon ja lähtenyt töihin. Hoitopäivä toki oli mennyt hienosti, ja pihassa minua odottelikin erittäin hyväntuulinen tyttö. Reipas ja iloinen mieli säilyi iltaan saakka, mutta syliä oli kova tarve tankata. Niinpä me leikittiinkin paljon äitikissaa ja pikkukissaa, joka kehräsi ja köllötteli äitikisun sylissä. Isi sai olla koira, jonka piti sanoa hauhau:)

Illalla mun alkoi tehdä mieli jotain hyvää ja leivottiin Mietteen kanssa mokkapaloja. Lopputulos oli se, että tyttö söi masunsa täyteen pelkästä taikinasta, isi otti yhden pienen palan ja totesi että aikas makeaa, joten minulle jäi sitten se loppupellillinen... No, hiilaritankaus suoritettu!:)

Mä olen loppuviikon työmatkalla ja erossa lapsestani peräti kaksi yötä. Yleensä olen tehnyt mun satunnaiset työmatkat ihan hyvillä mielin, koska tiedän että Mietteen on hyvä olla kotona isin kanssa. Tällä kertaa kuitenkin tuntuu vähän haikealta lähteä, kun tuo hoitoonmeno on ottanut niin koville.


En muuten tajua, miksi tuollaisia suloisia polvisukkia myydään vasta syysmallistossa! Noille olisi ollut käyttöä jo alkukesästä. Ja olettehan nähneet jo ne Po.pin syysmalliston polvisukat? Ah ja voih!


Tässä pieni sneak peak po.pin sukista. Mulla on pari kivaa asukokonaisuutta jo mietittynä näitten sukkien ympärille. (Kyllä, olen ihan tosissani!) :D Popilta muuten löytyy harvoin "meidän näköisiä" sisävaatteita, mutta eräs vaatekappale noiden sukkien lisäksi oli pakko kotiuttaa meille. Ajastelen kuvat teille loppuviikon sulostukseksi:)

8 kommenttia:

 1. Ihana söpöliini! Meidän 2v:llä on kanssa ollut vähän vaikeaa siitä asti kun isä palasi lomalta töihin. Hirmuinen läheisyyden kaipuu ja yökaidet pitää melkein tunnin välein tarkistaa, että ollaan lähellä. Aika liikuttavaa, mutta myös vähän raskasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muutokset ovat niin isoja juttuja pienen lapsen elämässä! Tsemppiä teidänkin arkeen:)

   Poista
 2. Voi noita pieniä hoidossa kävijöitä! :( Toivotaan, että Miete nopeasti tottuu taas. Meillä onneksi päivä päivältä helpottaa, mutta ikävä kantaa kontanta huutava lapsi autoon ja autosta päiväkotiin.

  Toivotaan, että työreissun aika menee hyvin, eiköhän :) Ja pieni hiilaritankkaus on joskus tarpeenki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä aamu meni jo paljon paremmin:) Ja onneksi mulla on sikäli joustava työ, että voin välillä viedä lapsen esim. yhdeksään jolloin jää aamustakin enemmän aikaa olla yhdessä. Mutta onneksi tosiaan päivä päivältä helpottaa, kiva kuulla että niin teilläkin:)

   Pst, en mä nyt sentään ihan koko pellillistä niitä mokkapaloja vetänyt;)

   Poista
 3. Voi pikku-Mietettä :(
  Minulla tekee pahaa "blogilasten" päiväkodin aloitukset...Omat kun ovat jo hyvin sopeutuneet ja kaikki sujuu. Jotenkin varmaan käyn edelleen sitä itselleni erittäin traumatisoivaa elämänvaihetta, kun jouduin pikku-palleroini pahnan pohjimmaiseni luovuttamaan vieraalle hoitoon.

  Miete on NIIn suloinen ja nuo vaatteet on hänelle ihan tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se niin karua raahata huutavaa lasta hoitoon... ei ihme että nämä herättävät aina tunteita, ja sitä iänikuista päivähoito/kotihoito-keskustelua...

   Minustakin tuo mekko on niin Mietettä kuin olla ja voi!:)

   Poista
 4. Miete on niin suloinen tyttö ja mekko on ihana!
  Mun tekis myös mieli tilata H&M:ltä vaikka mitä, mutta pojan kaappi pursuaa yli jo nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin tuon pursuavien kaappien ongelman;) Mä teen joskus niin, että jos sen hetkisiä käyttövaatteita on riittävästi (lue: ihan liikaa), saatan tilata jonkun pakko saada -ihanuuden seuraavassa koossa ja laitan jemmaan :)

   Poista