torstai 23. elokuuta 2012

Vaatekaapin täydennystä Po.pilta ja H&M:ltäPopin sisävaatteista löytyy harvoin meille mieluisia juttuja, mutta ihana luonnonvalkoinen paita ja sen hennot sydänkuviot tekivät vaikutuksen.Paitaan voisi yhdistellä H&M:n haaleanvioletin lintuhuivin. Kauniit huivit eivät onneksi jää heti pieniksi.


Nykyiset 92 koon farkkuleggarit alkavat olla jo aika naftit, joten hain H&M:ltä seuraavan koon.


Po.pilta tarttui mukaan vielä ihastuttavat polvisukat ja H&M on tehnyt tänä syksynä niin ihania sukkiksia, että myös nuo sydänversiot pääsivät oitis täydentämään Mietteen suloista sukkiskokoelmaa.

5 kommenttia:

  1. Oletpas löytänyt kivoja juttuja Mietteelle :) Tuo Popin puserohan on monikäyttöinen, menisi varmaan liivimekon tms alla :) Ja sukatkin on tosi hienoja, sukkiksista puhumattakaan :) Sukkiksia ei kyllä koskaan ole liikaa.. :D

    VastaaPoista
  2. Tuo popin paita toimii tosiaan kivasti myös liivimekkojen ja neuleliivien kanssa. Voisin haluta itselle samanlaisen:)

    VastaaPoista
  3. Sukkiksia ei tosiaan ole koskaan liikaa! Polvisukat ostin minäkin viime pistäytymisellä, vain harmaita oli tosin oikeassa koossa enää jäljellä. Tyttö ihastui todella, joten nyt täytyy minunkin ryhtyä suunnittelemaan sopivia asuja sukkien kanssa. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista