torstai 25. lokakuuta 2012

Lapsiblogit lukkojen taakse

http://www.eioototta.fi/2012/10/lapsiblogit-lukkojen-taakse.html

Vähän ajattelemisen aihetta...Palataan!

9 kommenttia:

 1. Tosiaankin, laittaa ajattelemaan. Itse en kirjoita lasteni nimillä enkä julkaise kasvokuvia, aiheetkin koitan pitää hyvin pinnallisina. Mutta silti laittaa miettimään, pitäisikö rajata vieläkin lisää vai lopettaisiko koko homman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta sinulla ei ole mitään syytä lopettaa, toimit anonyymisti ja lasten yksityisyyttä suojellen!

   Poista
 2. Luin tuon saman kirjoituksen jo aijemmin ja silloin päädyin siihen, että lopetan Pinjan kasvokuvien laittamisen blogiini, tätä olin jo tosin aijemminkin miettinyt. Luultavasti tulee myöskäymään niin, että kun kuvatila joskus tuossa blogissani täyttyy, laitan tuon blogin kokonaan suljetuksi ja perustan uuden jossa en mainitse Pinjan nimeä enää ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. Samaa mietin minäkin! Terhi on jo ehkä laittanut sulle aiheeseen liityvää sähköpostia?

  VastaaPoista
 4. tätä tulee monesti mietittyä - pari vuotta sen lopetin naamojen näyttämisen - törkeetä summenusta tai kuvat selästä tai naama pois. Poistin pari vuotta blogi historiaa. Blogia varten keksittyjen nimienkin käytön lopetin, mutta tiedän että tutut tunnistaa selästäkin : /
  bloggaaminen on vaan ollut kohta viisi niin iso henkireikä, että tyystin lopettaminen veisi ison palan minua ja sitä ennen oli perhikset, hääpäiväkirjat jne - kohta kymmenen vuotta höpötystä jossain foorumissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan käsi kaikessa teknisessä, pitäis opetella itsekin noi naaman sumennukset. Hyvin sanoit tuon että "lopettaminen veisi ison palan minua". Oikeasti tällä on niin paljon merkitystä että sitä on vaikea edes selittää!

   Poista
 5. Mun mielestä lapsi ei kärsi jos sen naama blogissa näkyy. Kuvalliset blogit on mielenkiintoisempia ja jos kaikki rupee karsimaan kuvia ja juttuja niin tylsäksi menee!

  VastaaPoista