perjantai 19. lokakuuta 2012

Oltaisko taas samikset



 
 PieceOfNorway
 
 Mulla on ensi vuoden alussa (työ)reissu lappiin ja haaveilen jo nyt ihanista, lämpimistä ja sporttisista vaatteista matkalle mukaan. Mökki-iltaa olisi kiva istua pehmoinen oloasu päällä punaviiniä siemaillen...ja aikaisin aamusta taas kokoustaen:) Miten toi malli muuten onnistuu näyttämään noin hyvältä toi haalari päällä?!
 
Mä oon tyypilliseen tapaan aina myöhässä kaikkien muoti-ilmiöiden suhteen. Nää jumpsuitit on jo vanha juttu, mutta mä alan vasta lämmetä. Toi on ihana!
 
 
KappAhl 
 
 Myös Mietteellä on suloinen jumpsuitti. Kuosi on kesäinen, mutta ostin sen sillä ajatuksella, että se on lämpöinen kotoiluasu myös talvella ja toimii tarvittaessa välikerroksena ulkohaalarin alla. Täytyykin kokeilla miten neiti nykyään pärjäilee haalarin vetskarin kanssa: asua voisi nimittäin pukea myös hoitoon päälle.
 
Idea postaukseen tuli pikku alekoodista: Alekoodilla J11-YZ3-KRN myönnetään 8 euron alennus PieceOfNorway-verkkokauppa tilauksen loppusummasta. (Onko muita joita ärsyttää hankalat alekoodit?! Miten hei olis vaikka sale8!) Valmiiksi alennettuja tuotteitakin näyttää nettikaupassa olevan, myös tuo kuvan haalari. PieceOfNorwaylle pääset tästä (mainoslinkki).
 
 
Voisitko sinä kuvitella käyttäväsi aikuisten vauvahaalaria?:)

15 kommenttia:

  1. Mä lämpenin näille kans vähän jälkijunassa. Just viime viikolla katsoin tuota harmaata ja olisin tilannut, mutta eipä mun koko sit ollutkaan saatavilla tuosta väristä enää. Täytynee etsiä kakkosvaihtoehto ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tosta harmaasta oli näköjään koot jo aikalailla mennyt, oli siellä onneksi muitakin ihania: miten olis pinkki haalari jonka selässä lukee 69 (haha!)

      Poista
  2. Kyllä minä ainakin olen haaveillut haalarista talven kylmien ilmojen lähestyessä :D Tuo harmaa on kieltämättä kivan näköinen!

    Ellalla ei ole myöskään jumpsuittia, ei olla löydetty sellaista josta Ella itse tykkäisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo harmaa on ihana! Toivottavasti Ellalle löytyy mieleinen:)

      Poista
  3. Noi epämääräiset alekoodit on kyllä vihonviimeisiä, mrrr.

    Ja mallin päällä oleva jummpis on varmaan photaroitu sieltä täältä, jotta näyttää hyvältä. Ei sitte lökötä pepusta jne. ;)

    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tuli mieleen että mäkin ottaisin mielelläni tollasen potoshopatus pystypepun:) Oot kyllä oikeasssa, ainahan noita kuvia käsitellään enemmän tai vähemmän...Kivaa viikonloppua!

      Poista
  4. Itellä ei oo tollaista mutta siskolla on, ja vitsit se on kiva päällä:) tosin siskon mielestä aika kuuma, ei siis kaikkein paras kotiasu sen takia vaikka muuten kiva onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuma toi kyllä on, oman postaukseni inspiroimana otin Mietteelle eilen kotiasuksi tuon kukkajumpsuitin ja tyttö tykkäsi ihan hirveästi ja halusi nukkuakin se päällä. Vetskari vaan oli napaan asti auki että tuli tarpeeksi tuuletusta:) Ja nytkin touhuaa tuolla edelleen haalari yllään...

      Poista
  5. Mä lämpenen kaikkeen jälkijunassa :D Toi kuvan haalari on kyllä ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen, mulla käy kaikkien muoti-ilmiöiden kanssa juuri noin, esimerkkinä vaikka pillifarkut tai Uggit... Ja sit toi ihgu haalari:)

      Poista
  6. Hi-hii... "Joku" sortui ostamaan tuolta kyseiseltä firmalta tuon haalarin Stealth Black värillä jo joku viikko sitten. Päädyin tuollaiseen aika hillittyyn kuosiin näin aluksi :) Jotenkin kuvittelin sen tummansiniseksi mutta kyllähän nimikin jo kertoo että onkin musta...

    Tykkään kyllä. En ehkä julkisesti siinä näyttäydy kuin korkeintaan lomalla jossain laskettelupaikassa ;) mutta kotosalla ihana. Mutta on todellakin lämmin, jouduin sen yksi ilta jo riisumaan kun tuli kuuma! Minulle, vilukissalle!

    Pikkuneidillä ei vielä ole omaa, koska en pidä oikeastaan hupuista pienten lasten vaatteissa. Tai kotosalla sillekin tuollainen olis ok, mutta ei ehkä hoidossa kun mun mielestä huppu on hankala ulkovaatteiden alla. Eilen katselin kyllä Kappiksen alessa sellaista tähtikuvioitua ja voi olla että se tarttuu joku pv matkaan jos kokoja vielä on...

    Meidän teini tykästyi juurikin tuohon harmaaseen, en tiedä raskinko ostaa sille joululahjaksi.. Ja isäntäkin tykästyi, sanoi että hänkin voisi haluta tuollaisen! Nyt rasti seinään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aattele miten söpöä kun teillä olis koko perhe puettuna haalareihin:) Ihana varmasti se sun haalari! Tosta harmaasta on vähän naftisti kokoja jäljellä enkä tiedä mahtuisinko M:ään. Sit mietin myös sitä että kuinka paljon tota tulis käytettyä...hyvällä säkällä se olis vaate jonka laittaisin aina illasta päälle kotoiluasuksi (mulla on muutenkin aina jotain epämääräistä rönttöä kotona ja näytän ainoastaan töissä ihmiseltä;)) mut jos on kauhean , jäisi varmaan käyttämättä.

      Poista
    2. Sun vartalolla kannattaa ottaa kyllä s-koko. Itsekäytän muutoin M-kokoisia vaatteita ja olen 173cm pitkä, mutta jumppikseni on kokoa S. Tuo M-kokoinen jää sitten roikkumaan omaan maksuuni liikaa :)

      Poista
    3. Me ollaan muuten sentilleen saman pituiset:) Kiitti kokovinkistä!

      Poista