lauantai 1. joulukuuta 2012

Äitiyslomalla

Mun blogin nimi oli aikanaan Äitiyslomalla. Eipä tuosta voi mammablogin nimi enää tylsemmäksi mennä! Luulin kai että bloggailen vain hetken. Tai sitten kuvittelin että äitiysloma kestää ikuisesti...

Nyt mä olen kuitenkin miniäitiyslomalla, sillä perheeseemme saapui perjantaina pikkuinen Aatos. (Myös tyttäreni bloginimi  "Miete" juuntaa juurensa siitä, että olen niin kovasti ihastunut tuohon Aatokseen pojan nimenä, ja kun tyttönen syntyi, lohkaisi mieheni leikillään, ettei tullutkaan Aatosta vaan Miete.)


Aatos on kahdeksanviikkoinen Bichon Bolognese -rotuinen urospentu

Alku on sujunut hyvin ja ensimmäinen yö meni jopa yllättävän helposti. Miete on innoissaan koirasta, mutta on kuitenkin enemmän varovainen kuin päällekäyvä koiran suhteen.


Kovasti ollaan koirantuloa odoteltu ja siihen valmistauduttu. Miete valitsi pikku-urokselle hienon pinkin kuljetushäkin ja kuvassa harjoitellaan sisäsiisteyskasvatusta Mauri Mäyräkoiralla. Hauskaa, että Aatos todella teki ekat pisunsa juuri tuohon!
Miete osaa pidellä pentua tosi nätisti:)

P.S. Koska unohdin viime viikolla muistuttaa arvonnasta, voitte vielä tämän viikonlopun ajan osallistua ihanaan Sylvanian Families -arvontaan. Valtavasti uusia lukijoitakin tuli arvonnan myötä ja sitä kautta myös minulle uusia blogituttavuuksia, joihin tutustun aina hetki kerrallaan:) Lämpimästi tervetuloa blogiini kaikki uudet lukijat!

17 kommenttia:

  1. Voi jösses miten suloinen tapaus!
    Hyvin nopeasti sait tänne tartutettua koirakuumeen!
    Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista:) Mulle tää koirakuumeilu iski ekaa kertaa ja laitoinkin sitten heti "pullat uuniin":)

      Poista
  2. Ei oo totta, mikä ihana suloisuus :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen ihanuus:) Se Cotton tulee sitten seuraavaksi...;)

      Poista
  3. Teit hyvän rotuvalinnan :) Tarjosin Bolognesea teille aiemmassa postauksessa jossa kyselit koira asioista. Hyvällä ystävälläni on saman rotuinen koiranpentu ja on ihan huippu, niin ihana luonne. On leikkisä, leppoisa, ihmisrakas eikä turhia hauku. Ja mikä parasta, siitä ei lähde karvaa. Turkin hoito tosin on haasteellista ja se kannattaa tehdä huolella. Hyvä säkä että sait pennun näinkin nopeasti, sillä tämä rotu ei ole kovinkaan yleinen. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun kommentoit niin pääsen kiittämään sua vielä "henkilökohtaisesti" vinkistä. Sun kommentti sai mut tutustumaan rotuun ja tuntui välittömästi siltä ettei meille voisi tuota sopivampaa rotua löytyä! Niitä on kehuttu / kehutaan niin paljon että olen yrittänyt laittaa vähän jäitä hattuun. Voiko noin upeaa koiraa ollakaan... Mutta jo tän reilun ekan vuorokauden aikana on kyllä koiran persoona tehnyt hyvän vaikutuksen. Kävi tosiaan tuuri kun sopivalla kasvattajalla oli juuri nyt pentuja tarjolla. Oli vähän "pakko" tarttua tilaisuuteen:)

      Poista
  4. IHANA AATOS <3 Mukavaa äitiyslomaa ;) Muistan kun Oosa tuli aikoinaan meille, oli se vaan niin ihanaa, ja pentu tuoksuu todella ihanalle, muistan sen tuoksun vieläkin kun oikein pinnistän <3 Pentu kasvaa nopeesti, ota paljon kuvia :) Mukavaa viikonloppua teijän perheelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan kuvia siinä välissä kun en putsaile pissoja lattoilta;) On tää hienoo ja koira on aivan mahtava luonteeltaan ( siis tän ekan vuorokauden perusteella:)).

      Poista
  5. Tuumasta toimeen siis :D. Ihan näin nopeasti en odottanut teille karvaista perheenjäsentä. Hyvää äitiyslomaa ;). Niin ja tietysti isosti onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en minäkään! Rodun saatavuus on itseasiassa huono ja nyt olikin pentue putkahtanut maailmaan kuin tilauksesta ja kasvattajakin lähellä mikä on tärkeää tällaisille ensikoiran omistajille. Ei siinä sit auttanut muu kuin pistää tuumasta toimeksi:)

      Poista
  6. Hih, meiltä löytyy Aatos poika 7kk :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun mietin tuota koiran nimeä, niin kävi kyllä mielessä että alkaisiko harmittaa JOS saisin joskus poikavauvan ja tuo Aatos nimi tuhlaantukin koiralle :/

      Täydellinen nimi teidän vauvalla <3

      Poista
  7. Vautsi vau! Ihana pikkuherra teille on kotiutunut! Supersuloinen koiraherra!

    VastaaPoista
  8. En tiennytkään, että tyttäresi nimi ei oikeasti ole Miete. Jos siis nyt oikein ymmärsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miete on tosiaan bloginimi, mutta sopisi kyllä lempinimeksi ihan oikeassakin elämässä:) Tuohon blogiesittelyyn olen kirjoittanut "Miete" lainausmerkeissä ja aina silloin tällöin muistutan mun postauksissa että kyseessä on alias. Silti nimeä luullaan välillä oikeaksi:)

      Poista
  9. Suloinen Aatos, koirakuumeen hillitsemiseen ei auta yhtään näiden kuvien katselu.

    VastaaPoista