tiistai 25. joulukuuta 2012

Ale mielessä

Mitä te aiotte metsästää alennusmyynneistä? Mä tiedän että Mietteelle löytäisin jatkuvasti kaikkea ihanaa, mutta todellinen tarve on tällähetkellä omien vaatteitten suhteen. Kävinkin tuossa kaappini läpi ja kirjoitin listan niistä vaatteista, mitä oikeasti pitäisi hankkia. Alesta tai ei. Tarvitsisin ainakin siistit tummansiniset farkut, mustan jakkutakin, yhden paitapuseron ja usemman hyvinistuvan trikoo- tai neulemekon.

Viimeksimainittuja on paljon mm. Nellyllä ja Booztilla. Myös H&M:lle tein jo pienen tilauksen. Itselle on vaikeampaa ostaa vaatteita nettikaupasta, mutta toisaalta en enää jaksa enkä ehdikään käyttää tuntikausia kaupoissakiertelyyn. Voihan ne epäsopivat vaatteet aina palauttaa.

Ennen kevätuutuuksien kauppaantuloa tykkään tsekata, olisiko talvialessa tarjolla myös jotain käyttökelpoista kodin kevääseen. Muhun iskee aina keväisin sisustusvimma, ja kokosinkin pari ihanaa kollaasia Stockmannin alesta.Juuri tällätavoin voisin uudistaa meidän makkarin heti loppiaisen jälkeen! Nyt meillä on käytössä täysin valkoinen päiväpeitto, mutta voisin vaihteeksi kokeilla vähän ruskeaan taittuvaa sävyä. Tuossa peitossa on ihana tikkaus ja tosi kaunis tuo piparkakkureunus. Päiväpeiton kanssa sopisi kauniisti nuo romanttiset ruusulakanat ja hempeää linjaa jatkaisin muutamilla sisustusesineillä. Lehtikori tuo tarkoituksella vähän maskuliinista kontrastia kokonaisuuteen.

Mun on tarkoitus nyt joulun jälkeen vaihtaa meille uudet pyyhkeet. Haluan kaikki keräilyerät kiertoon, ja tilalle laadukkaat pyyhkeet yhtenäisellä ilmeellä. Vois toimia ihan kivasti, että miehelle varaisi pari beigeä kylpypyyhettä, minulle valkoiset ja Mietteelle vaaleanpunaiset. Vieraille annetaan käyttöön raikkaat vaaleansiniset. Oikeasti olisi kiva jos kaappi olisi täynnä vain ylellisiä valkoisia pyyhkeitä (esim. nuo Gantin pyyhkeet), mutta ei se meillä ainakaan käytännössä toimisi.

Kaikki nämä Stoccan sisustustuotteet ovat nyt hyvässä alessa ja niitä pääsee selailemaan suoraan
tästä linkistä. Lasten ja naisten aletarjontaa en olekaan ehtinyt vielä tarkemmin selailla. Sinne siten seuraavaksi kurkkaamaan...

sis. mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti