maanantai 10. joulukuuta 2012

Ticketin yllättäviä ihanuuksia alessa

Tänään ei oo selkeestikään kollaasintekopäivä. Sain kaksi tehtyä ja sitten loppui kärsivällisyys :/ Bongasin nimittäin Booztin sivuilta houkuttelevan alen: Ticketin lompakkoja, pussukoita, erikokoisia reppuja ja aivan ihania Weekend Bageja myydään nyt -30% alella. Ihania kuoseja varmaan ihan jokaiseen makuun! Herää vaan kysymys, että miksi en ole näitä aikaisemmin pysähtynyt  kuolaamaan!:)

Niin isoa koulureppua kuin pienempääkin kokoa on saatavilla mustana, violettina ja punaisena.


Tämä kuosi ihastutti minua raikkaudellaan. Reppua on niinikään saatavilla kahdessa eri koossa ja samaa kuosia löytyy toilettilaukuistakin. Tää on niin raikas ja nätti! Kuosivaihtoehtona on myös unisex turkoosi sävy.


Vaikka aloin intoilemaan Mietteelle uutta reppua, iskin lopulta silmäni ennenkaikkea näihin supersöpöihin Weekend Bageihin! Kelpaisi kyllä salikassiksi:)


Sopisi odottaa että nuo kassit ovat Ticketin tavoin myös käyttöä kestäviä!
Ihan vähän tekisi mieli tilata vaikka pukinkonttiin...

P.S. Näkyi siellä olevan myös ulkovaatteita alessa:)

sis. mainoslinkki

3 kommenttia:

 1. Minä tilasin Ticketiltä Tanskasta pojalle ensi syksyksi välikausihaalarin, jossa on kuosina tuo tumma ruudullinen pohja ja sinisiä tähtiä päällä eli kuten noissa Josef-takeissa tai Classic Sshool Bageissä esimerkiksi. Se on luonnossa paljon paremman näköinen kuin noissa mainoskuvissa, kuosi on tummempi ja ei niin rauhattoman näköinen kuin kuva antaa ymmärtää. Ajatelin vain, että jos joku sitä kuosia miettii.

  Hannele

  VastaaPoista
 2. Mä en ookaan sieltä koskaan tilannut...Hyvältä kuulostaa sun pojan vaatteet! Ensi kevääksi ajattelin vaihteeksi jotain ihan muuta kuin Ticketiä...saas nähdä mitä me keksitään:)

  VastaaPoista
 3. Meillä on kaks tuollaista Weekend kassia (iki-ihana muutaman vuoden takainen musta kukka ja tähti). Ne on joka viikko uintireissukassina ollut tässä nyt pari vuotta ja hyvin ovat kestäneet. Ison tähtirepun hiljattain ostin, mutta se ei oo vielä päässy kunnolla käyttöön, mutta hyvältä vaikuttaa sekin.

  VastaaPoista