perjantai 8. helmikuuta 2013

Kukkia, taloja, pilkkuja ja vähän keltaista (kevään ulkoilua)


Kaikessa yksinkertaisuudessaan Ver de Terren rusettitakki on mun tämän kevään suosikki. Takkiin on helppo yhdistellä mitä tahansa asusteita: kuvassa PimPamin ja Me&I:n pipot. H&M:n kukkakengät bongasin joskus alesta. Ne ovat aika reilut joten jää nähtäväksi päätyvätkö ne tämän tummansinisen ihanuuden kaveriksi. Takki tuli kuvattua vain takaapäin, koska juju on juuri tuossa ihanassa rusetissa.


Cirafin talotakki on heräteostos Prismasta. Aivan ihana kuosi, eikö vain! Samaa kuosia oli myös pinkki-vihreänä, mutta lopulta päädyin tuohon mustavalkoiseen: sen kanssa värikkäät asusteet pääsevät kunnolla loistamaan.

Takin kanssa käy meidän kestosuosikit, Lindexin vk-housut. Tennarit ovat Crocsin, raitapipo Lindexiltä ja sammakkopipo Me&I.


Ticketin viimekevään hempeää sadeasua päästään käyttämään myös tänä keväänä. Ajattelin laittaa nuo sadehousut ihan päiväkotikäyttöön, joten se sitten niistä housuista;) Asun kanssa sopii kauniisti PimPamin bambihattu.

NoaNoan takista on nyt vain pieni sneakpeak, sillä en saa takkia oikein onnistumaan kuvissa. Takin olen yhdistänyt Brumsin asusteisiin, tosin nuo asusteet sopivat vielä kauniimmin Ver De Terren tummansinisen takin kanssa.


Ticketin haalarit ovat viimevuotiset ja menevät varmaankin vielä tämän kevään. Haalarit eivät ole enää missään priimakunnossa, joten eiköhän ne kannata ajaa ihan loppuun. Pipo on Villervallan ja keltaiset saappaat alelöytö Stadiumista.


JJ:n syysalesta ostin läjän Jonathanin ulkoiluvaatteita. Sain muistaakseni noin satasella kaksiosaisen vk-asun, fleeseasun, sekä asuun mätsäävät pipot, tumput ja rukkaset (ja kaikkia asusteita vieläpä tuplana). Nämä otetaan varmaankin käyttöön vasta syksyllä, juuri nyt nuo värit eivät oikein innosta.

Mitä vielä tarvitaan:

Käsineitä on olemassa vino pino, ja niitä päivitetään sitten tarpeen mukaan lähempänä kevättä. Samoin päähineitä löytyy joka lähtöön. (Korkeintaan teen pienen tilauksen UNQ:lle.) Mustat coretex-lenkkarit tarvitaan, ja mieleni tekisi panostaa myös hyviin nahkaisiin kävelykenkiin.

Koska Ticketin haalarit tuskin syksyllä enää mahtuvat, olisi tarkoitus löytää vielä täydellinen vk-haalari. Jos jollain on hyväkuntoinen popin tummansininen haalari koossa 104, ostaisin sen mielelläni. Ehdoton kriteeri on nimittäin käytännöllinen väri. Esim. noita pinkkejä Tickettejä tuli pestyä aivan liikaa, ja niissä tuskin on enää edes tekniset ominaisuudet tallella.

Oletteko te muuten pitäneet 3-vuotiaalla päiväkotikäytössä kaksiosaisia vk-asuja vai onko haalari ihan must?

13 kommenttia:

  1. Onko tuo Cirafin takki tämän "kevään" mallistoa. Tosi kiva kuosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on tämän kevään mallistoa:)Kuosi on kyllä tosi onnistunut eikä 35 euron hintakaan päätä huimaa!

      Poista
  2. Ihanalta käyttää teidän kevät. Niin ja tuo Cirafin takki. Aivan ihana ja tietysti taas meidän maut meni yhteen =) Me tytön kanssa bongattiin takki Sokokselta ja pitkään mietittiin väriä. Se värikäs oli todella ihastuttava, mutta onneksi päästiin yhteisymmärrykseen tytön kanssa ja meille tuli myös tuo musta/valkoinen. Myös tuo Ver de Terren rusettitakki näyttää kyllä suloiselta. Niitä meillä ei ole koskaan ollut, mutta aina niitä blogeissa ihastelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo totta, taas ollaan bongattu samat ihanuudet!:) Ihan sama mulla että tosi paljon se värikäskin houkutteli, mutta ehkä sen vois bongata alesta ensi vuodeksi...Vaikak eipä tuo hinta ollut kyllä paha.

      Minkälaisia asusteita ajattelit teidän talotakin kanssa?

      Poista
    2. Asusteita en ole vielä alkanut ompelemaan (ihme kyllä). Mutta eiköhän se tuolla pinkki-harmaa-vihreä linjalla meilläkin mene. Jotain löytyy jo varmaan valmiina. Tosi kauniit mustakukalliset Vikingin kumpparit löytyi Prisman löytökorista ja pinkit lenkkarit Cittarista. Halvaksi tuli =)

      Poista
  3. ihania settejä! mun suosikki on noista toi talotakki, vähän nätti!!! :)

    meille ei hankita artulle enää haalaria ollenkaan, ainakaan kevääks kun ollaan kotona. täytyy kattoo syksyllä uudestaan kun alkaa päiväkoti. artulle hankin sen po.pin punasen erivärivetoketjutakin ulkoiluun, ja siihen pitää vielä käydä jokkut housut ostamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talotakki on kyllä ihana! Täytyy varmaan kysellä päiväkodista, toivooko ne että lapsella oli haalari käytössä. Teidän poitsuilla on kyllä supertyylikkäät vaatteet! Vähän harmi ettei me saatu The keltaista takkia, mut toisaalta eipä meillä mitään akuttia tarvetta ole. Hiukan olen harkinnut popin kelatista windfleeceä, tai sitten tyydyn hankkimaan kesäksi keltaisen neuletakin:)

      Poista
  4. Ihania vaatteita teillä <3 <3

    Mä olen tänä keväänä yrittänyt pitää jäjen mukana ulkovaateostoksissa (saa nähdä, kuinka kauan sitä järkeä riittää..;). Meillä on nyt kevääksi varattu toukokuussa 3v. täyttävälle JJ:n alesta fleecevuorillinen kurahaalari (oli muuten -70% ja hintaa jäi vähän päälle 10€!!) kurakelejä varten ja käytettynä (joskin uudenveroisena) kaksiosainen setti + yhdet varahousut ei-niin-kuraiseen ulkoiluun. Lisäksi on yksi fleecetakki. Kauppatakki on vielä ostoslistalla, Pompin uutuuksissa oli aika ihan vaihtoehto..:) Katsotaan, pysytäänkö meillä näissä ;)

    Mä oon kanssa kovasti miettinyt tuota, että tarviiko 3v. päiväkotiin haalarin syksyksi. Tyttö on siis syyskuussa menossa päiväkotiin ja tuo kurahaalari varmaan hänelle silloin vielä menee, mutta voiko muuten ulkoilla kaksiosaisella setillä? Eli minuakin kiinnostaa muiden vastaukset :)

    VastaaPoista
  5. Talotakki on tosi kiva :) 3-vuotiaalla haalari on mielestäni asialllinen päiväkotiin syksyllä mutta keväällä kaksiosaiset ovat kätevämpi ratkaisu ilmojen lämmetessä; aamulla voi olla hyvinkin kylmä ja iltapäivällä ilman takkia-keli.

    VastaaPoista
  6. Oi kuinka söpö kevät teillä tulee :) Noin hyvällä mallilla jo kaikki. Meillä on vasta yhdet pinkit kuorihousut hankittu :P

    VastaaPoista
  7. Hei!
    Cirafin vaatteet kyllä aina yllättää, kaunis :) Piti tulla vinkaamaan vielä Stadiumin ulkovaatteista, siellä nimittäin oli ihana KELTAINEN takki! Juuri samaa väriä kun nuo kumpparit. Meilläkin jäi keltainen pico saamatta, mutta tuo stadiumin takki kyllä värinsä puolesta ajaa asiansa, ja hintakin oli melkoisen paljon pienempi, 39e ;) ja samat kumpparit tuli meillekin! Tuolla Lielahden Stadiumissa oli huippuhyvät valikoimat lasten ulkoilua muutenkin :)

    Meillä ei päiväkodissa ole ollut mitään väliä onko haalari vai kaksiosainen eli varmaan riippuu paljon päiväkodista. Ja meillä 3-v jo melko hyvin pukee itse molemmat!

    -Heli-

    VastaaPoista
  8. Hyvältä näyttää - täytyisi meidänkin vk-kamat perkata.
    Tuo villervallan pipo ja keltaiset saappaat on ihana yhdistelmä ja cirafin takki - meilläkin ollut joitakin cirafin takkeja.

    VastaaPoista
  9. Aivan ihastuttava tuo PimPamin hattu. VÄhän alle 3-vuotiaalla on vielä haalari, mutta esikoinen, jolla eskari alkaa ensi syksynä, käyttää enää pelkästään kaksiosaisia :)

    VastaaPoista