maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kumpi haalari?Nähtyäni livenä Ticketin kevätuutuudet, ihastuin värimaailmaan niin paljon, että Tickettiä meille tulee näköjään tulevaankin välikauteen. Unohtakaa mun höpinät tummasta ja käytännöllisestä väristä: näiden haalareiden värimaailma on aivan ihana ja meiltä löytyy täydellinen päähinekin jo valmiiksi!

Mun piti oikeasti kysellä teiltä mielipiteitä, kumpi haalari on nätimpi. Ensin tuntuikin vaikealta päättää, kumman meille tilaan, mutta tehtyäni tuon kollaasin, on päätös täysin selvä. Arvaatte varmaan?:)

Harmikseni en ehtinyt hyödyntää Stoccan kantistarjousta (tsekkaa tuo huomaamaton pikku mainosbanneri blogin ylälaidassa;)), eikä näitä haalareita enää ollut jäljellä. Pienten puolella molempia kuoseja on kuitenkin edelleen myynnissä. Stoccalla on tämän kuun ajan myös ilmaiset postikulut.

Itse tein tilauksen tuttuun tapaan Booztille. Sieltä saa koodilla SPFIM4 kymmenen prosentin alennuksen ostoksista + ilmaiset toimituskulut yli 49 euron tilauksille. Ticketin kevätuutuuksiin pääset suoraan tästä.

Että voi pieni tytön haalari tehdä yhden ison naisen iloiseksi:)

sis. mainoslinkki

8 kommenttia:

 1. Tuo kukkakuosi on livenä mielestäni nätimpi kuin kuvassa. Kävin niitä Stockalla hiplaamassa, jos vaikka alesta sitten..

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä! Itseasiassa molemmat haalarit ovat paljon kauniimmat luonnossa. Kun näin nämä ekan kerran kuvina, en mitenkään erityisesti ihastunut kumpaankaan kuosiin, mutta nyt tykästyin ihan täysillä:)

  VastaaPoista
 3. Eiköhän teille ole kukkakuosia tulossa? :) Nämä Ticketin kuosit ovat livenä kivempia kuin kuvissa. Melkein harmittaa, että hylkäsin Ticketin tulevaksi kaudeksi kuvien takia. No, ehtiihän sitä sitten taas!

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään myös tuosta kukkakuosista. Toivottavasti jää aleen ,niin voisin takin muodossa tytöille tuota hankkia. Pallokuosi taasen ei iske ollenkaan. Ja tuo UNQ hattu, aivan ihana:)

  VastaaPoista
 5. Kukkaa! Itsekin pyörittelin välikausiasian kanssa blogissani ikuisuuden kun en osannut päättää. Olisi ehkä pitänyt nähdä nämäkin livenä jos olivat vielä ihanampia kuin kuvissa, koska jo kuvissa tykkäsin tosi paljon. Myös yksivärinen honeysuckle oli älyttömän nätti luonnossa.

  Kiva uusi blogilöytö! :)

  VastaaPoista
 6. minä pelasin varman päälle ja tilasin tytsylle molemmat...hyi mua onneksi mies ei tiedä;)

  VastaaPoista
 7. Molemmat tosi nättejä, kukka vie ehkä voiton :)

  VastaaPoista
 8. Ticketin kevätkuosit on kyllä kauniita. Meillä on tuosta pallokuosista se värikkäämpi versio takkina. Kukkahaalari on kyllä kans kaunis.
  Ihana toi edellinen postaus:) Voi hyvin kuvitella että Miete on viihtynyt pitkään ja hartaasti istutuspuuhissaan:) Meillä tytöllä vierähtää pitkä tovi vesivärien tai vaikka muovailuvahan kanssa taiteillessa.

  Minna

  VastaaPoista