sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Minimii / Tampere

Ajattelin vinkata teille lukijoille uudesta ihanasta lastenvaatekirppiksestä Minimiistä, joka sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa Kuninkaankadulla, muutaman askeleen päässä Satakunnankadusta.

Minimiissä on nyt avajaistarjouksena kaksi myyntiviikkoa yhden hinnalla. Hyödynsimme tarjouksen muutaman mamman kesken, ja veimme sinne ison kasan vaatteita myyntiin.

Itse vein Minimiihin Mietteen vanhoja vaatteita lähinnä koossa 92/98. Minulla on myynnissä paljon sisävaatteita perusmerkeiltä kuten Lindex, H&M ja KappAhl. Vein myyntiin myös muutamia kevät- ja kesäkenkiä, sekä hiukan toppaa ja välikautta. Merkki-ihanuuksista mainittakoon mm. Next, Mini Boden, Gymboree, Me&I, Pomp de Lux ja Noa Noa. (Voi morjes kuinka paljon näitä olikaan kertynyt :/)

Myymättä jääneet vaatteet voi halutessaan lahjoittaa Minimiin kautta Hope-yhdistykselle. Tästä iso plussa!

Minimiin löydät myös facebookista. Käykäähän kaikki lähialuuella asuvat tykkäämässä. Hyvää lastenvaatekirppistä on Tampereelle kaivattukin, joten toivon sekä myyjänä että asiakkaana, että toiminta lähtee hyvin käyntiin!


Kuva Minimii

9 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Jos vaikka joskus saisin aikaiseksi kans viedä kamppeita sinne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että on muuten helppoa ja nopeaa verrattuna huutonettiin ja fb-kirppiksiin, ei valokuvaamisia, pakkaamisia ja postitteluja:)Edellyttäen tietenkin sitä, että hinnat on kohdallaan ja kauppa käy. Tuoltahan saa myös täyden palvelun, jossa he hinnoittelevatkin tuotteet puolestasi.

   Poista
 2. Tosi hyvä idea että voi heidän kauttaan lahjoittaa myymättä jääneet tuotteet iso plussa siitä! Pitää joskus poiketa kun tampereelle tulen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Turhauttavaa raahata tavaroita edes takaisin, joten toi on kätevää. Ja muutenkin mun sydäntä lähellä ovat avun ja tuen tarpeessa olevat lapset <3

   Poista
 3. Kiitti vinkistä!En ole tätä paikkaa huomannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, toivottavasti oli hyödyllinen vinkki:)

   Poista
 4. Tää on kiva juttu, pitää käydä tsekkaamassa pikapuoliin :)
  Mä tajusin vasta illalla kotona, että tiedän kanssahan oltiin eilen samoilla kutsuilla. Mietin vaan, että miksiköhän oli niin tutunnäköinen tyttö. Huomaa, että olen ollut viime aikoina vähän poissaoleva blogimaailmasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä tsekkaamassa:) Olisitkohan tajunnut aikaisemmin jos olisin kutsunut tyttöäni Mietteeksi:D Oli kyllä ihania vaatteita kutsuilla ja innoistuin pitämään itsekin kutsut huhtikuussa. Saa sinnekin tulla!:)

   Poista
 5. Tämä täytyykin käydä tsekkaamassa, kun tuonne päin kaupunkia ajautuu. Nyt on tullut blogimaailmasta otettuakin hieman taukoa, niin meinaa hyvät vinkit jäädä hyödyntämättä! :)

  VastaaPoista