tiistai 28. toukokuuta 2013

Lomafiilistelyä ja alevinkki


Yksi mun pitkäaikainen haave on päästä keskellä syksyä etelään. Nyt se haave näyttää toteutuvan, ja meillä on matka varattuna syys-lokakuun vaihteeseen. Pari kaveripariskuntaa lapsineen ovat samalla reissulla, saa nähdä minkälainen meteli saadaan lentokoneessa aikaiseksi.


Varasimme majoituksen suht. laadukkaan oloisesta hotellista, jonka yhteydessä on suuri vesihuvipuisto ja monenlaista ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Ja napa pistetään paukkumaan nauttien all inclusive -tarjoiluista aamusta iltaan...


"Äiti sää voit sitten istua tossa parvekkeella ja kattella kun mää uin ja leikin." Ollaan Mietteen kanssa vähän jo fiilistelty tulevaa matkaa:)


Tämä on Mietteen lempparikuva...


... ja tää mun!Suuntaamme siis Kreikkaan Korfun saarelle. Ihanaa saada pieni jatkoaika Suomen kesälle. Kesäloma vietetäänkin näillä näkymin ihan rennosti kotoillen ja pieniä päiväreissuja tehden.

Onko täällä Korfulla kävijöitä? Laita ihmeessä kommenttiboksiin matkakokemuksesi ja vinkkisi Korfulta:)

Loppuun vielä mun lemppari nettikaupan Booztin alevikki: Kaikki ihanat Racoonin vaatteet* myydään nyt puoleen hintaan täällä.*blogiyhteistyö

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, Kreikkaan :) Oispa ihana päästä reissuun! Mukavia hetkiä sinne lomansuunnitteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa lähteä nyt kun Mietekin on jo "iso tyttö":)

   Poista
  2. Miete on varmaan tosi helppo matkakumppani jo iän puolesta kyllä ja lentomatkakin just sopivan mittainen tuonne!

   Poista
 2. Oi, Korfu on minun suosikki Kreikan saarista:) Viimeksi oltiin siellä 3 viikkoa kesällä 2009. Ja nyt ollaan lähdössä elokuussa. Ollaan kierrelty saarta ristiin rastiin autolla ja venekin kerran vuokrattiin ja tutustuttiin rantoihin, joihin pääsee vain veneellä.
  Nyt ollaan siis menossa ensimmäistä kertaa Korfulle lapsen kanssa, joten pysytään varmaan enemmän aloillaan.
  Länsirannikolla on ihania rantoja ja maisemia. Korfun kaupunki on myös minusta ihana paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3 viikkoa! kuulostaa aivan ihanalta. Valitettavasti meillä on mahdollista päästä vain viikoksi, siitä syystä nuo talven kaukokohteetkin ovat poissuljettuja. Uskon kyllä että nautitaan paikasta kovasti:)

   Poista
 3. Oi matkalle..! Korfu onkin varmasti ihana paikka ja vehreä. Me ollaan Kreikan saarista oltu vain Santorinilla. Ihana paikka sekin! Ja olin kuullut etukäteen auringonlaskusta siellä, että olisi kaunis. Ja ehkä siinä olikin jotain tosi kaunista (vaikka ainahan auringonlasku on kaunis).. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ollut aikaisemmin ainoastaan Rodoksella. Korfun auringonlaskua odotellessa:)

   Poista
 4. Oi miten ihanan näköinen paikka! Matka piristää varmasti syksyn keskellä. Minäkin haaveilen etelänmatkasta marraskuulle ja kesälomalla ollaan lähdössä Espanjaan.
  Ihanaa kesää teille!

  VastaaPoista