torstai 25. heinäkuuta 2013

Mekko, jossa on sydämiä

Tyttö, jolla on mekko, jossa on sydämiä, seikkaili tänään Puuhamaassa.Name Itin uutuusmekko löytyi Stockmannilta. Mekkoa on saatavilla koossa 80-104, ja nappasin Tampereen Stoccalta viimeisen mekon koossa 104. Ihastuin tietenkin tuohon sydänkuosiin, ja lisäksi käytän tosi mielelläni sekä housuissa että mekoissa tuollaista ohutta ja pehmoista farkkumateriaalia. Itseasiassa tavallisissa farkuissa meidän neiti ei edes viihdy. Verkkokaupassa näyttää muuten kaikkia kokoja mekosta olevan vielä saatavilla, jos sinäkin ihastuit.

Itse olen käynyt viimeksi Puuhamaassa joskus 80-90-luvun vaihteessa(?) ja osittain tuo paikka tuntuikin jämähtäneen kasariaikaan. Allasalue oli mielestäni parhautta, ja Puuhamaa onkin mielestäni ehdottomasti aurinkoisen ja lämpimän kesäpäivän kohde. Olisin tosin kaivannut vielä jonkun "vauva-altaan", sillä matalammissakin altaissa syvyys on 50 cm, ja kun on metrin mittaisen, varovaisen lapsen kanssa liikkeellä, ei täydessä altaassa pääse oikein turvallisesti touhuamaan. Meidän kummankin mielestä vesi oli myös aika kylmää...

Liput maksoivat minulta ja lapselta yhteensä 46 euroa. Alle kolmevuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Pysähdyimme menomatkalla Aapiskukkoon buffalle ja tulomatkalla haimme kaupasta autoon iltapalaa, joten ravintoloista ei tällä kertaa tullut kokemusta. Jätskiä ja juotavaa ostimme, ja eihän näissä puuhapuistoissa tuo hintataso koskaan ole edullinen. Puolen litran Jaffa light maksoi neljä euroa:)

Todella paljon olikin liikkeellä perheitä, jotka vetokärryssä kuskasivat rantakamppeitaan ja kylmälaukkujaan. Puuhamaahan kannattaakin lähteä isommalla porukalla tai perheenä (lue: yksi aikuinen on liian vähän). Tavaroiden raahaaminen ja etenkin vahtiminen kun oli yksin vähän työlästä.

Miete tykkäsi Puuhamaasta, ja ehdotti että tullaan sinne uudelleenkin. Ihaninta taisi olla pienen allaspulahduksen lisäksi Puuhanallen halaaminen, pomppulinna, alueella kulkeva juna ja sähköveneajelu. Aikaa saatiin kulumaan kuutisen tuntia, joten touhua kyllä riittää ja aika menee nopeasti.

blogiyhteistyö/


5 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset, ja ihanasti laitettu kampaus Mietteellä:) Minäkin yritän kasvattaa pitkää tukkaa tytölleni.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla kokemuksia Puuhamaasta, meidän perheelle täysi musta aukko, myös vanhemmille :) Olisko ollut sitten aina pitkä matka sinne tms. Ja kyllähän tuohon mekkoon ihastuu <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihastuttava mekko, niin minun makuuni <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis mekko ja ihana kampaus Mietteellä :)

  VastaaPoista