sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Pälkäneellä päinLauantaina oli hellepäivä. Olisi ehkä kannattanut vaan olla koko päivä rannalla, mutta me lähdimme Mietteen kanssa käymään Pälkäneellä Strutsitilalla ja sen jälkeen Keltaisessa Talossa syömässä vähän välipalaa (lue: pullaa).

Jos siis on asiaa Pälkäneelle päin, tässä ihan kiva menovinkki: Strutsitilalle pääsevät alle 4-vuotiaat ilmaiseksi, isommilta lapsilta pääsymaksu on kaksi euroa ja aikuisilta kolme ja puoli euroa. Tilalla on kauriita, lampaita, kanoja, pupuja, ylämaanhärkiä, possuja, sekä tietenkin strutseja. Kuvia en hirveästi paahteen takia jaksanut napsia.

Keltainen talo on viihtyisä pieni sisustuspuoti / kahvila, jossa on myös bed and breakfast -mahdollisuus. Jos Pälkäneelle asti ajelette, kannattaa poiketa myös Kangasalan puolelle Mobilian automuseoon. Ehtottomasti kaikkien pitää päästä kerran elämässään myös Pajutilalle, joka on eritoten sisustus- ja juustokakkutaivas, mutta miljöönä sellainen, jossa lapsetkin viihtyvät. Väitetään, että Kangasalla on myös Pirkanmaan paras kirppis.


Taustalla näkyy muuten palanen Pälkäneen vanhasta rauniokirkosta. Se on upea!

Ja tää karvaturri on upea myös! 

 
 Kuten myös tyttöni hymy:)

Sain ihan huippukivan postaustoiveen, että kuvaisin kaikki viikon asut ja tekisin niistä sitten koosteen. Mielettömän kiva idea, mutta niiiin vaikea toteuttaa. Totuus on se, että neidin päälle tulee vähän mitä sattuu. Kuvan t-paita on Lindexin ja shortsit Lili Gaufretten, kenkä ja päähinevalinta ihan vaan käytännön sanelemaa...

 Tänä aamuna puin neidille nätin mekon, mutta aika nopeasti siinä oli rinnuksilla tomaattia... Ja jos vaatteet osuu ihan nappiin, niin neidin kuvausinto on täysin kateissa. Että semmoista. Mutta voishan sitä vielä yrittää:)

Ensi viikolle(kaan) meillä ei ole arkeen mitään erityisiä suunnitelmia, katsotaan mitä keksitään. Tammerfesteilla päästään miehen kanssa piipahtamaan perjantaina, ja viikonloppuna on kahdet juhlat. Mulla on tähän kesään kuulunut tiiviisti terveellinen ruoka ja päivittäinen treenailu crossfitin tai lenkkeilyn merkeissä. (Mikä ei kyllä valitettavasti näy vaa'alla millään tapaa). Fit-elämää ja kesälomaelämää siis lisää myös ensi viikolla!

9 kommenttia:

 1. Minulle tulee Pälkäneestä mieleen vain isovanhempieni harrastusperunapellon loputon työmaa ;) Eivätkö päivän asut saakin olla tuollaisia, että niihin on yhdistelty vähän kaikenlaista ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on selkeesti Pälkäne-trauma, ehkä kannattaisi aloittaa siedätyshoito Strutsitilalta;)

   Eikös lastenvaateblogin päivänasussa lapsen yllä tulisi olla viimeistelty kokonaisuus ja mielellään vielä jotain trendikästä merkkiä;)

   Poista
 2. Olisi kyllä kiva nähdä tuo postaus , olisiko sinustakin? Jos vaan onnistuu ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kovasti yritystä saada tällä viikolla joka päivä asukuvat, mutta tuli vähän mutkia matkaan...Mut yritystä on edelleen:)

   Poista
 3. Mä olen pari kertaa tehnyt "viikon asut" -postauksen. Kyllä se vähän vaatii paneutumista ja kovasti paljon kuvailemista. :)
  Mä kyllä yleensäkin katon muutaman päivän asut aina valmiiksi. :D
  Tuossa linkki kevään asuihin:
  http://jotaintekemista.blogspot.fi/2013/04/viime-viikon-asut.html

  VastaaPoista
 4. Mietteellä on kerrassaan mainio päivän asu ja hymy kruunaa kuvan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Asu oli muistaakseni neidin ihan itse valitsema;)

   Poista