torstai 18. heinäkuuta 2013

Sale Inspiration

Vinkkasin teille eilen Booztin lisäalesta ja sen innoittamana kävinkin katsomassa, mitä alessa on vielä jäljellä. Viimehetken aleista kannattaa mielestäni bongata perusvaatetta vaikkapa jo ensi kesää silmälläpitäen -tai sitten toivoa että niistä vihdoin alennetuista huippuihanuuksista olisi sopivaa kokoa vielä jäljellä...

T-paitoja löytyykin nyt alesta vaikka millä mitalla, ja yllätyksekseni jäljellä oli paljon omaa silmääni miellyttäviä juttuja.




Name Itin röyhelöhihaiset printtiteepaidat ovat musta söpöjä ja hauskoja. Ei hullumpi valinta lastenvaatebloggarin lapselle;) Ja mitä enemmän noita katsoo, sitä enemmän ajatus tuosta paidasta houkuttelee. Pikku fashionitar yhdistäisi supertrendikkään printti t-paidan aivan ihanaan Tommy Hilfigerin farkkuhameeseen ja asun väripilkusta pitäisi huolta ylellinen - 60 % alessa oleva Petit by Sofie Schnoorin neuletakki.



Ihana punainen neuletakki inspiroi minua enemmänkin, ja se olisi takuuvarma yhdisteltävä minkä tahansa merihenkisen mekon kanssa. Booztilla ei raitamekoista ole enää paljonkaan kokoja jäljellä, kollaasiin bongasin aivan mielettömän ihanan Mini A Turen mekon (noi solmuolkaimet on niin söpöt!) ja Lego Wearin suloisen version klassisesta raitamekosta.



Sofien neuletakkia löytyy myös keltaisena, ja keltainenhan muodostaa harmaan kanssa ihan vastustamattoman yhdistelmän (harmaa mekko on Mini A Turen mallistoa). Tämä asu on toisaalta herkän tyttömäinen, mutta Hummelin tossut tuovat siihen vähän lisää asennetta!



Nättejä hameita (raitahameet Esprit, kukkahame Me Too) ja raikkaita t-paitoja. Jostain syystä toi mustavalkoinen seepra-t-paita on mielestäni ihan huippusöpö (mulla on seepranpeppufetissi?). T-paitoja saa myös muissa väreissä, mutta jäätelö-, suklaa-, mansikka-, mustikka-, etanankakka- ja vesimeloonitahroista huolimatta valkoinen on mielestäni aina kiva kesäväri.


Pienen luksuksen ystäville vinkkaan vielä näistä Petit by Sofie Schnoorin silkkipuuvillaisista ylöosista, joita löytyy toppeina, t-paitoina ja neuletakkeina nyt 60 prosentin alennuksessa. Varmasti aivan ihanan tuntuisia lapsen ihoa vasten.

Tuttuun tapaan yli 50 €:n tilaukset tulevat ilman postikuluja, ja koodilla SPFIM45 saa vielä -5%:n lisäalen tilauksesta.

Blogiyhteistyö/Boozt

1 kommentti:

  1. Nykyään ilmainen toimitus yli 59€ korttitilauksiin?? Mitä tää mahtaa tarkkaan ottaen tarkoittaa, niin en ole vielä perehtynyt. Mä olen maksanut Booztilla aina verkkopankissa, mikä on ollut tosi hyvä!

    Booztin kanta-asiakas

    VastaaPoista