sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Alesuunnitelmia ja asusteitaRacoonin mallisto on mielestäni tänä syksynä erityisen onnistunut! Jos punaista haalaria jää aleen, se on ehdottomasti hankintalistalla. Samaa kuosia löytyy myös takkipuolelta, joten sekin olisi harkitsemisen arvoinen alehankinta. Vauvamalliston pilkkutakki on niiiiin ihana, että onneksi sitä ei ole enää tarjolla Mietteen koossa:) Sen sortuisin varmasti ostamaan ihan täyteen hintaan.


Racoonin asusteet ovat ihanimmat aikoihin, ja siltä puolelta teinkin pienen tilauksen -noita kun ei varmasti aleen enää jää! Ja arvatkaapas sorruinko tuohon sydänneuletakkiin...(jep!)

Ihastuttavan Racoon Outdoor -malliston löydät täältä

P.S. Anguluksen kengistä Mietteen värisuosikki oli hopea. Päätin kuitenkin siirtää kenkähankintaa lähemmäs talvea ja tsekata vähän muitakin merkkejä mistä vinkkasitte:)

Blogiyhteistyö/Boozt

4 kommenttia:

 1. Katsoin myös noita racoonin uutuuksia..ihan syötävän suloisia! Mutta kyllä on suolaisen hintaisia joten pakko odotella aleihin. Tekisi niin mieli tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kovat hinnat, tuntuu että hinnat vaan nousee joka vuosi! Mä nyt sorruin tilaamaan mutta palautan kyllä herkästi, jos ei tuote vaikuta just eikä melkein täydelliseltä:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aivan ihana! Mutta hurjasti kalliimpi mitä muistan viimevuotisten maksaneen :/

   Poista