maanantai 16. syyskuuta 2013

KappAhlin kauneimmat KappAhlissa on tosi kauniita juttuja tarjolla syksyyn ja talveen. 
Söpöstelytakkeja löytyy myös viininpunaisena ja tähtikuviollisena mustana. 
Oma suosikkini on tuo vaaleanpunainen, 
johon bongasin juuri passelit asusteetkin saman kaupan "hyllyltä".
 

Etenkin nuo harmaat kuviolliset neuleet ovat toinen toistaan suloisempia -
ja hintakin näissä on varsin kohtuullinen.

Onko joku jo käynyt näitä shoppailemassa?:)

14 kommenttia:

 1. Mä kanssa näin nuo kun kävin shoppailemassa. Ostin keskimmäiselle kahdet neuleleggarit, tosi kivat. Nuo topptakitkin, joita oli myös mustana, oli ihan varteenotettavat, jos takit ei olisi jo ostettuna. Hyvä KappAhl, yhä nätimpiä juttuja tulee myyntiin :)

  VastaaPoista
 2. Mä arvasin, että nuo on sun mieleen :) Pipo ja hanskat akryyliä, samoin noissa harmaissa esim. neuletakissa akryyliä. Osa oli kaupassa tuotteista tylsempiä kun nettikuvissa, mutta osa kauniita kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KappAhlin jokainen katsomaan talvihattu oli akryyliä, ja jäi ostamatta :(. Oon monet kerrat miettinyt, ostaako ihmiset todella niitä lapsilleen, mutta eipä kirppiksillä juuri muunlaisia hattuja näekään.

   Poista
  2. Pitääkin tunkea sitä akryyliä joka paikkaan! :/

   Poista
 3. Eilen juuri hiplasin kaupassa tuota vaaleanpunaista takkia mutta mua se ei jotenkin vakuuttanut livenä - kuvassa on kauniimpi. Tosin ei myöskään ollut tarve eikä vaaleanpunainen muutenkaan ole ihan meidän tytön värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on käynyt erityisesti H&M:n vaatteitten kanssa niin, että livenä vaate onkin ollut jotain ihan muuta...Mä yitän ahkerasti ottaa muitakin värejä käyttöön, mutta on se vaaleanpunainen aina vaan niin ihana:)

   Poista
 4. Meidän kappiksessa ei ainakaan noita takkeja näkynyt, mutta kaikkea muuta tuli syksyväreissä hankittua. Sammarileggareita ja trikoopaitoja oli ihanissa väreissä ja kuoseissa.

  VastaaPoista
 5. Juuri tänään käytiin Emilialle kokeilemassa tuota kissa-tunikaa ja molempia leggareita. Viime talvena meillä oli kappahlin vastaavat ja ne oli tosi kivat. Muutamat täytyy käydä kyllä hakemassa taas talveksi, etenkin nuo harmaat oli tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua houkuttelee kyllä eniten nuo harmaat neuleleggarit <3

   Poista
 6. Voi vitsit miten ihania!!! Minäkin ehdin rakastua noihin kuoseihin ja väreihin, mutta akryyliä meille ei osteta kenellekään.....Niiiiin harmillista, että muuten kauniit vaatteet aivan liian usein jää kaupan hyllylle ihan vain ja ainoastaan tuon akryylin takia. Saisivat lopettaa moisen materiaalin käytön ihan tyystin mun puolesta koko tekstiiliteollisuudessa.

  VastaaPoista
 7. Suloisia! Täytyypä mennä livenä katsomaan. Etenkin nuo leggarit kyllä kiinnostavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita vaaleanpunaisia leggareita olen vastaavanlaisina nähnyt myös H&M:llä, taisivat olla peräti 100%sta puuvillaa. Mutta kyllä kiinnostaisi minuakin ainakin nuo harmaakuviolliset ihanuudet:)

   Poista