lauantai 7. syyskuuta 2013

Tervetuloa sydäntalvi (-10%)


Booztin paketti tuli supernopeasti ja nappasin teille muutamat kuvat tilauksestani. Racoonin neuletakin tilasin Mietteelle koossa 104. Se on reiluhko, mutta istuu kuitenkin jo nätisti päälle. Hinta vähän kirpaisi, mutta toisaalta uskon että neuletakki menee kaksi talvea, ja sitä tullaan käyttämään paljon (kuvia tulee varmasti:)).

Neule on materiaaliltaan puolet villaa ja puolet puuvillaa, mikä tekee siitä lämpimän, mutta kenties myös vähän helppohoitoisemman. Onneksi ihan virallisenkin pesuohjeen mukaan neuletakin voi pestää koneessa villapesuohjelmalla.


Racoonin kypärämyssy (anteeksi huono kuva) osoittautui sekä positiiviseksi yllätykseksi, että pettymykseksi. Villaisen kankaan alta löytyi pehmoinen, lämmin fleecevuori, joten sen puolesta olisin ennustanut runsasta käyttöä tulevalle talvelle. Koko sen sijaan oli väärä: lapussa oli merkintä 5-6Y ja se oli aivan liian reilu neidille. Nyt jäljellä näyttäisi olevan enää koot 80, 92 ja 116.

Pilkullisia sydänrukkasia en voinut vastustaa ja niissä kokokin meni ihan nappiin. Meillä on ennenkin ollut Racoonin käsineitä ja ovat lämpimät ja hyväksi havaitut.

Koodilla WEEKENDKIDS saa Booztilta tämän viikonlopun ajan 

Jos  omaisin rajattoman shoppailubudjetin ja ylettömästi kaappitilaa (niin ja vauvan:D), voisin klikkailla ostoskoriin vaikkapa tällaisia juttuja...





Lisää Racoonia ja sydämiä!



Ihanaa harmaata ja vaaleanpunaista -väriyhdistelmä johon ihastun joka syksy!




Hopee ei oo häpee! 
Päinvastoin -väri joka tuo sitä jotakin asuun kuin asuun ja sopii kaikkien vaatteitten kanssa.

Kaunista syysviikonloppua kaikille:)

blogiyhteityö/Boozt

8 kommenttia:

  1. Niinpä, jos vois ostaa mitä mieli tekisi! :)

    VastaaPoista
  2. ihania, sydämiä ei koskaan voi olla tarpeeksi! Meilläkin on yksi Racoonin sydän välikausitakki ja ensi talveksi parin vuoden takainen talvihaalari. Marjapuuron värinen ja harmaa sydän. Toivot. vain kestää. Jotain luin, että niissä harmaissa toppahousuissa ainakin olisi ollut jotain vikoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, toivottavasti teille ei ole osunut mitään maanantaikappaleita! Meillä on Racoonin ulkovaatteet olleet kestäviä (yhdet ohuemmat vk-housut hajosivat joskus polvelsta mut oli oma vika kun laitoin ne ihan pihakäyttöön), parissa sisävaatteessa on tullut nukkaa samantien pesun jälkeen, joten sisävaatteita en välttämättä enää ostaisi.

      Mut tosiaan samaa mieltä: sydänkuosi toimii aina!:)

      Poista
  3. Mitä kokoa tilasit kypärämyssyn? Siis toimittivatko väärän koon vai arvioitko itse väärin? Oletko kysynyt onnistuisiko vaihto jos noita vaikka on tulossa lisää? Näkisin niiiin mielelläni tuon teillä tänä talvena käytössä :D.

    Meidän talvi(tanssi)kengät on edelleen hitti - tyttö tarkistaa joka aamu olisiko jo lunta että niillä saisi mennä ulos :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MÄ en muista ihan varmaksi minkä koon tilasin. Nettisivuilla näkyy senttikoot, mutta tuotelapussa on koko vain ikävuosina. Luulisin kuitenkin tilanneeni koon 104. Booztillahan ei vaihdot onnistu vaan tuote pitää palauttaa ja tehdä sitten uusi tilaus. Mulla on onneksi muitakin ihania päähineideoita takataskussa;)

      Mä kyllä harkitsen vakavasti niitä hopeisia kenkiä tuolla 10% alekoodilla, tosin elättelen toiveita, josko saisin Booztiltä vielä paremman alekoodin käyttöön ja jaettavaksi tässä syksyn aikana:)

      Poista