sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kreikan lomatuliaiset

Korfun matkamme fokus oli auringossa, löhöilyssä ja syömisessä -ei niinkään shoppailussa. Pariin otteeseen tuli kuitenkin taksia ja paikallisbussia hyödyntäen pistäydyttyä Korfun kaupungissa ihastelemassa vanhankaupungin romuromantiikkaa ja kuljettua putiikeissa -vierivieressä oli kalliita merkkiliikkeitä ja halpaputiikkeja.


Mielessäni oli toive löytää käyttööni täydellinen weekender, ja useampia laukkuja hypisteltyäni, löysinkin juuri etsimäni. Nyt minulla on sitten tilava, klassinen nahkalaukku, jonka toivon kestävän käyttöä todella pitkään. Sain laukun varmasti vähintäänkin puoleen hintaan siitä, mitä näin tilava nahkalaukku Suomessa maksaisi.

Lentokentältä ostin hiukan kosmetiikkaa. Tuhlasin ylelliseen Estee Lauderin kehuttuun seerumiin ja täydensin huvenneita meikkejä saman sarjan double wear -silmänrajauskynällä. Ostin myös Escadan tuoksuja miniatyrikoossa.Löysin parilla kympillä upean maksimekon -kerrankin mekko, jonka helma on tarpeeksi pitkä minulle! Minusta mekko sopi ihanasti kreikkalaiseen tunnelmaan ja pukeuduinkin siihen pariin otteeseen illalliselle. Mekolle on varmasti käyttöä ensi kesänä täällä Suomessakin.


Mietettä hemmoteltiin päivittäin jätskillä ja ihanilla jälkiruokaherkuilla. Muutama pieni lelukin tarttui mukaan paikallisista putiikeista...


Paras leluostos oli kuitenkin tytön pitkään toivoma haukkuva ja kävelevä koira, jonka ostimme kympillä paikallisesta Jumbo-marketista. (Harmikseni meillä ei ollut kovin paljoa aikaa kyseistä markettia kiertää, sieltä olisi voinut samalla tehdä vaikka joululahjahankinnat -leluosasto oli valtavan kokoinen ja todella halpa!). Miete antoi koiralleen -meidän vanhempien riemuksi- nimen Shitti. Mikäs sen osuvampi nimi koiranpennulle... 


Korfun saarta kehutaan kauneimmaksi ja vehreimmäksi kaikista Kreikan saarista. Yhtenä päivänä vuokrasimme ystäväperheen kanssa tila-auton, ja pääsimme todistamaan saaren toisen puolen upeaa hiekkarantaa, ja toisen puolen kaunista kivikkoista merinäköalaa. Kiviä ja simpukoita keräsimmekin tuliaisiksi ja matkamuistoksi. Kivoja tuliaisia olivat myös oliivisaippua ja paikallisesta kumquat-hedelmästä valmistetut liköörit ja marmelaadit -niin ja tietenkin ouzo-karkit!

5 kommenttia:

 1. Kumquat on suomeksi kumkvatti. Rentouttavan näköisiä kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika loogista:) Jos joku olisi ennen reissuamme kysynyt multa, mikä on kumkvatti, olisin veikannut pientä apinaa:)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmapaloja. :) Matkakuumetta itselläkin havaittavissa. :)

  VastaaPoista