sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Blog Shop ja Crazy Christmas


Mietteeni mun sai ilon ja kunnian pieneen ja suloiseen Blog Shoppiin Booztin sivuille. Valikoin sinne kaikenlaista ihanaa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa. Palaan vielä myöhemmin siihen, mitä kaikkea itse valikoin shopista. Luin muuten tuota banneria vähän silmät ristissä, että "Mietteeni mun shoppaaja on valinnut suosikkinsa..." Kävishän se niinkin:)


Jos mun valitsemat ihanuudet ei sytytä, kannattaa kurkkia Booztin Crazy Christmas days -tarjoukset, jotka ovat voimassa vielä tämän päivän ajan. Vielä ehtii niitä pehmoisia paketteja käärimään!

Alla olevassa kollaasissa on suloisia esimerkkejä joulun klassikkolahjasta, yöpuvusta. Yöasuja pääset selailemaan myös suoraan tästä. Kollaasiin keräsin esimerkkejä Name Itiltä, Johalta ja Petit Bateaulta. Lisäksi, jos vaan Holly´s -merkin yö- ja alusasuissa on kokoja jäljellä, en voi kuin lämpimästi suositella. Ne ovat aivan uskomattoman laadukasta ja pehmoista puuvillaa (itse en tosin ole näitä raaskinut normaalihintaisina tilata)! Ja vielä pikavinkkinä, että suloista joulunpunaista Nova Starin tähtiyökkäriä (-30%) näytti olevan jäljellä vielä koossa 104/110.Kumpaa teillä muuten suositaan (siis tytöllä), pyjamaa vai yksiosaista yöpukua? 
Meillä tilanne on aikalailla fifty-sixty;)


blogiyhteistyö / Boozt

2 kommenttia:

  1. meillä suostutaan käyttämään vain kaksiosaista pyjamaa, ja ehdottomasti pitkät hihat ja lahkeet, lisäksi aina sukat jalassa

    VastaaPoista
  2. Sukat on muuten tärkeät, mulla myös:) Kun jalat on lämpimät niin koko kroppa voi hyvin!

    VastaaPoista